Thursday, December 15, 2016

Natura Siberica

Natura Siberica üllatas mind hiljuti toreda pakiga. Sügisel käisin Viru keskuses Natura Siberica esinduskaupluse avamispeol ja sellest poest sai kohe mu suuuuur lemmik. Nende valikust leiab kõik vajaliku, et enda eest pealaest jalatallani hoolitseda ja hinnaklass on väga rahakotisõbralik. Enamus tooteid saab kätte alla 10 euroga.

Natura Siberica tehas asub siinsamas Tallinnas. Toodete koostisainete valikul hoiavad nad väga looduslikku joont ja märgivad pakenditele peale, kui suur protsent koostisainetest on looduslikku päritolu. Kui enamasti on kehahooldusvahendile otsa vaadates üsna keeruline öelda, kas tegu on naturaalsetest komponentidest koosneva asjaga, või mitte, siis Natura Siberica kehakoorijatest võid näiteks leida terveid astelpajumarju ja muid selgelt äratuntavaid koostisosi. Tõestus, et tootes on tõesti astelpaju reaalselt kasutuses, mitte pole seal selle asemel sünteetilne astelpaju lõhnaaine :)

Igasugused koorijad on üldeüldse mu lemmikud kehahooldustooted ja Natura Siberica poes läks rikkalikust kehakoorijate valikust silme eest kirjuks - seal on neid tõesti igale nahatüübile ja lõhnaeelistusele sobivaid.

Ka oma kinkekotist leidsin ühe suure totsikutäie kehakoorijat:



Tegemist on trimmiva efektiga Faraoe Islands kehakoorijaga. Purk on tõesti suur, sisaldades 370g toodet. Purgile on märgitud, et 99,6% koostisosadest on looduslikku päritolu. Koorija on paks ja kleepjas ja sellega on väga mõnus nahka masseerida. Ta ei nõrgu mööda niisket keha maha ja ei kao kuskile ära, nii et saad koorida täpselt nii kaua kui viitsimist on. Lihvivad terakesed on tõhusad ja panevad naha lausa surisema. Toode on hästi niisutav ja keha ei karju pärast koorimist kreemi järele. Väga-väga mõnus toode! Soovitan kindlasti proovida.

Veel leidsin kinkekotist Saaremaa muraka niisutava dušigeeli. Natura Siberical on mitu spetsiaalselt Eesti turu jaoks toodetud erikollektsiooni ja murakat sisaldav Saaremaa sari ongi üks nendest. Pudelilt saab lugeda, et 98,1% koostisosadest on looduslikud. Kui üldiselt on looduskosmeetika kehva vahutamisvõimega, siis sellele dušigeelile ei saa vähest vahutamist küll ette heita. Igati mõnus magusalõhnaline geel. Pudel on suur ja sisaldab 400 ml toodet.


Kas oled Natura Siberica poodi juba külastanud? Soovitan seda kindlasti teha. Sealt leiad väikese labori, kus pressitakse su silme all seedermänniseemnetest õli, lisaks asub seal ka minispa, kus tehakse väga personaalse lähenemisega näo- ja kätehooldusi. Kõik kasutatavad maskid segatakse värskelt kokku just sinu naha vajadusi silmas pidades - sellist luksust juba igalt poolt ei leia.

No comments:

Post a Comment