Tuesday, December 6, 2016

Strobing vs Contouring

Meigimaailmas on trendid pidevas muutumises. Juba pikka aega on iluhuvilisi hullutanud modelleerimine, ehk teise sõnaga kontuurimine. Pole ka ime, sest heleda-tumeda värviga näo erinevate osade rõhutamine aitab peita iluvigu ja tõsta esile just neid näoosi, mida sa enda juures kõige rohkem armastad. Modelleerimine on nagu kodune alternatiiv ilukirurgiale, sest selle abil saad näiteks nina peenemaks, või nägu ovaalsemaks muuta.

Strobing on märksa värskem meigitrend. Selle jumestusstiili puhul ei kasutata näol tumedaid värve - kui oled näo jumestuskreemiga katnud, siis läheb töö edasi särapuudri ja põsepunaga. Strobing tehnika annab näole väga värske, noorusliku ja ingelliku kuma. Modelleerimisega võrdset populaarsust pole strobing siiski võitnud. Hele särapuuder aitab küll soovitud kohti näos esile tõsta, kuid selle abil ei saa oma iluvigu varjata. Nii et kui modelleerimine sobib absoluutselt kõigile, siis strobing võidab ainult nende südamed, kes enda näoga sõbrad on ja ei pea vajalikuks mõnda osa sellest peita.

Tegime koos grimeerija Kelli Neitsoviga proovi. Vasakpoolsel pildil kasutas ta enda peal strobing tehnikat, parempoolsel modelleerimist. Rohke särapuudriga jumestuspõhja juurde sobib hästi õrnem silma- ja huulemeik, samas kui modelleeritud nägu tahaks tugevamalt rõhutatud silmi ja huuli.


(Klikka pildil, et näha suuremalt.)

Milline jumestusstiil on sinu lemmik?

No comments:

Post a Comment