Saturday, May 27, 2017

Count On Me

Parimad asjad sünnivad sageli isiklikust vajadusest. Selline on ka Rootsi ilubränd Löwengrip Care & Color saamislugu. Brändi looja Isabella Löwengrip oli hädas oma tundlikule nahale sobivate hooldustoodete leidmisega, nii alustaski ta 2012. aastal koostööd Rootsi parimate farmatseutidega, et luua apteegikosmeetikasari, mis oleks ühel ajal tõhus, luksuslik ja erinevalt paljudest apteegis müüdavatest sarjadest ka meeldiva lõhnaga.

Löwengrip Care & Color tooted on Eestis saadaval alates selle aasta algusest. Minule saadeti proovimiseks nende üks hitt-toodetest - Count on me roll-on deodorant (Hind 14.90):


Count on me on Rootsi naistele nii asendamatuks tooteks saanud, et üks deodorant müüakse suisa iga kolme minuti tagant. Tegemist on tõesti tõhusa higistamisvastase kaitsega. Ka palava ilmaga ei tekkinud terve pika päeva jooksul mingit higilõhna ja deodorant ei jätnud riietele heledaid jälgi. Lisaks tõhusale higistamisvastasele kaitsele on tal veel ka väga hea lõhn, millest sobiks lausa kerge suvine parfüüm teha :)


Kaasas oleval kaardil on brändi looja Isabella Löwengrip isiklikult. Mulle mõjub alati usaldusttekitavalt, kui keegi oma toodetesse sedavõrd usub, et on valmis neile lausa oma nime andma. Minu esimene kokkupuude Löwengripi toodetega oli igatahes väga positiivne ja tahaksin nende valikust kindlasti veel nii mõndagi omal nahal järgi proovida. Sortiment on neil lai ja selle hulgast leiab nii näo- keha- kui juuksehooldustooteid, mis kõik loodud põhjamaade külma kliimat silmas pidades ja seetõttu peaksid ka Eesti naistele suurepäraselt sobima.

Löwengrip Care & Color tooted on müügil C.U.T Salongis,  Südameapteegis ja Loverte e-poes.

No comments:

Post a Comment