Monday, May 22, 2017

Holika Holikaga suvele vastu

Ilmad on õues juba täitsa suvised, nii et viimane aeg on meigikotti värskendada ja sinna just suveks sobilikud tooted valida. Minu meigivarusid aitas täiendada Korea kaubamärk Holika Holika, kelle valikust leiab nii mõndagi vajalikku, millega suvele vastu minna.

Sain proovimiseks järgmised tooted:


DoDo Cat Glow Cushion 



Cushion tüüpi meigipõhjad tegid suure läbimurde eelmisel suvel, mil väga paljude kosmeetikatootjate valikusse mõni sellelaadne toode lisandus. Tegemist on BB kreemiga, mis on pakendatud käsna sisse ja mida saab sealt meigipadjakesega võtta. Kreemi päikesekaitsefaktor on 50, mis teeb temast ideaalse suvetoote. Kreemis sisalduvad väikesed säraosakesed, mis tubases valguses on pea märkamatud, kuid päikese käes sädelema löövad ja nahale kirkust annavad.

Toon BB21 (light beige) sobib väga heledale nahale. Hetkel olen ma veel üsna hele, nii et toon klappis, aga kui juba kerge jume peale saan, siis ilmselt jääb see isegi minusugusele lumivalgekesele liiga heledaks. Nii et kindluse mõttes oleks suviseks kasutamiseks parem valida keskmine beež toon - BB23. Meigipõhi on BB kreemi kohta väga hea katvusega, meenutades pigem keskmise katvusega jumestuskreemi. Mahendas kenasti ära ka tumedamad silmaümbrused ja ei tundnud vajadust lisaks veel peitekreemi kasutada. Püsivus on tal ilma primerita selline keskmine - näol pidas terve päeva kenasti vastu, kuid silmaümbrustes hakkas kortsukestesse kogunema, nii et soovitan enne selle näole kandmist kindlasti ka primerit kasutada, et tagada hea püsivus. Primerite valik on Holika Holikal samuti mõnusalt lai ja endale sobiliku saad valida SIIT.

Cushion meigipõhjadel on minu jaoks vaid üks viga - mulle ei ole mitte ühegi sarnase jumestuspõhjaga kaasas olev meigipadjake meeldinud. Eelmistel proovitutel olid kaasas siledad lateksist padjakesed, mis on küll kindlasti väga hügieenilised ja lihtsalt puhastatavad, kuid sõidutasid lihtsalt meiki nahal edasi-tagasi ja ei jätnud ühtlaselt katvat tulemust. DoDo Cati padjake on valmistatud pehmemast materjalist ja teistest pisut etem, kuid siiski ei saa sellega nii siledat tulemust kui ma tahaksin. Nii et peale paari nurjunud katset jätsin padjakese kus see ja teine ning kandsin kreemi nahale oma truu Beauty Blenderiga. See suurendas toote katvust ja meigipõhi jäi väga ilus. DoDo Cat Glow Cushioni hind 27.95 EUR.

Kreemjas põsepuna toon Grapefruit Jelly



Korea kosmeetika pakendid on tujutõstvalt nunnud. Nii ka sellel põsepunal. Jelly Dough Blusherit on saada kahes toonis ja minule saadeti  roosakas-oranžikas Grapefruit Jelly. Toon annab näole värskust ja kreemja koostise tõttu näeb ta nahal kohe eriti hea välja. Olen mitmetele kreemjatele põsepunadele varem ette heitnud seda, et nad ka ettevaatlikul pealekandmisel kipuvad meigipõhja enda all laiali ajama. See põsepuna õnneks nii ei tee. Kandsin seda kaasas oleva padjakesega nahale BB kreemi peale, aga enne puuderdamist. Hajutasin ääred näppudega pehmemaks ja kinnitasin meigipõhja läbipaistva puudriga. Seejärel lisasin suurema intensiivsuse saamiseks põse kõrgematesse kohtadesse veel pisut puna. Tulemus jäi õrn ja värske. Isegi kui lisasin põsepuna puuderdatud nahale, ei hakanud see alumiste meigikihtidega riidu kiskuma ja jäi peale väga ilusalt ja ühtlaselt. Parim kreemjas põsepuna, mida proovinud olen! Hind 14.95.

Kauapüsiv huulevärv All-Night-Tint



Huuleläikelaadses pakendis peituv värv imendub huulte sisse ja tänu sellele võid muretult süüa ja juua ning värv ei lähe laiali. Minule saadeti oranž toon Jackpot Orange, aga Holika Holika poes on seda saadaval neljas eri värvitoonis. Sel ajal kui värv on veel niiske ei maksa huuli limspida, sest tootel on kibedavõitu maitse. Kui värv aga huule sisse imendunud on (see võtab aega paar minutit), ei ole tal enam mingit maitset ja huultel ei ole ka värvitud tunnet, nii et seda on hästi mugav kanda. Püsib tõesti imehästi ja peab vastu ka tugevama söömaaja ilma hajumata ja laiali minemata. Kui oranžide huulevärvide kõrval võivad vahest näida hambad kollasematena kui nad on, siis sellest veast on All-Night-Tint prii ja ei muuda hambaid kollaseks. Hind 9.95.

Proovisin kõik uued tooted kohe järgi ja jumestus tuli selline:


Pildistas Tinc Photo

Viimasena näitan ette midagi, mis sobib määrimiseks pealaest varvasteni välja.

Aloe Vera geel


Toode sai sel aastal lausa iluteemanti eripreemia ja võin kinnitada, et ta on seda tiitlit igati väärt! Aaloe Vera geel sisaldab 99% ulatuses aaloe ekstrakti. See on kerge, värske ja jahutav ning kujutan juba ette kui mõnus on suvel päikesest kuumavale nahale rahustuseks seda peale määrida. Kerge ja rasvatu koostise tõttu võib seda kanda näiteks ka päikesest põlenud peanahale, või hoopis kuivaks muutunud juukseotstele. Geel imendub juustesse jätmata neid rasvaseks või pulka ja seda saab kasutada nii kuivadel kui niisketel juustel. Suur 250-milliliitrine pudel maksab vaid 8.95 EUR ja see on küll täielik must have suvetoode, mida soovitan kindlasti proovida! Sobib juustele, näole ja kehale ja on lihtsalt niiiii mõnus!

Kas oled oma meigikoti juba suvisele lainele häälestanud? Milliseid uusi tooteid plaanid juurde soetada?

No comments:

Post a Comment