Sunday, May 21, 2017

Uut näohoolduses - Artdeco

Artdeco meigitoodete hulgast olen leidnud nii mõnegi suure lemmiku. Nende nahahooldustoodetega tegin aga esimest tutvust alles nüüd, kui mulle saadeti testimiseks Artdeco ensüümkoorija ja Detox päevakreem.



Ensüümkoorija on pudelikeses pulbri kujul. Väike kogus pulbrit tuleb ringjate liigutustega kanda niiskele näonahale, kus see muutub vahuliseks pehmeks kreemiks. Papaia viljast saadud ensüüm eemaldab surnud naharakud väga õrnalt - toode ei sisalda kõvasid terakesi nagu tavalised koorivad kreemid, mis teeb temast sobiva puhastaja just tundliku, õrna ja aknelise naha jaoks. Kasutada 1-2 korda nädalas. Maha loputamise järgselt ei jäta nahka kiskuma, kuid peale koorimist on hea siiski kohe kreemi kasutada, sest ise ta niisutavaid komponente ei sisalda. Hetkel Rosalind e-poes saadaval soodushinnaga 13.23 EUR.

Uudistootena on Artdeco hiljuti turule toonud Detox päevakreemi. See kaitseb nahka UV kiirte ja õhureostuse poolt tekitatud stressi eest ja parandab tema võimet toksiinidest vabaneda. Hüalüroonhape aitab võidelda vananemisilmingutega. Kreem on pumbaga pudelis ja sellel on magus lõhn. Lõhnade osas tundlikele inimestele võib see isegi liiga tugev olla, sest saadab sind veel peale kreemitamist mitu tundi. Koostiselt on ta võrdlemisi paks, kuid imendub kiiresti ja ei jäta nahka läikima. Sobib kasutamiseks meigi aluskreemina. Tulemusi märkab juba peale esimest kasutamist - nahk muutub niisutatuks ja elastseks. Praegu on mu näonahk suvisel režiimil ja ei ole kreemide osas kuigi pirtsakas, aga usun, et Detox kreem on piisavalt tõhus, et rahuldada mu kuiva naha kapriisid ka talvisel ajal. Igal juhul julgen seda kuiva naha omanikele soovitada! Rosalind e-poes on kreem hetkel saadaval soodushinnaga 39.92 EUR.

Artdeco tootevalik on üldse ääretult lai ja selle hulgast leiab kõik vajaliku näonaha eest hoolitsemiseks kui ka jumestuse tegemiseks. Rosalind e-poes on kõik tooted praegu soodukaga, nii et vaata järele!

No comments:

Post a Comment