Sunday, June 11, 2017

Uut näohoolduses - Revuele

Rosalind e-poe valikusse on lisandunud aktiivsöe sisaldusega Revuele näohooldussari. Sain kõik tooted omal nahal järgi proovida ja jagan nüüd muljeid teiegagi.


Revuele must kilemask 


Aktiivsöe sisaldusega mask on rasueritust reguleeriv ja poore puhastav. Nahale tuleb kanda õhuke kiht, et toode näol ühtlaselt kuivaks. Mask muutub kileks ja siis saab seda hõlpsalt maha koorida. Kohtades, kus maskikiht oli paksem, ei kuivanud toode kilejaks ja siis oli paras tegemine, et kleepuvat geeli näolt kätte saada. Nii et vähem on parem :) Pooride kohale tekivad maski peale täpid, nii et on näha, et ta tõesti pooripuhastusega tegeleb. Kasutusjuhendis soovitatakse maski kasutada 1-2 korda nädalas, aga oma kuivapoolse naha puhul mina seda regulaarselt kasutama ei hakka, vaid ainult vajadusel, kui tundub, et poorid tugevamat puhastust vajaksid. Mask on nimelt kuivatava toimega ja tänu sellele ka vistrikevastane, aga kuiva naha puhul janunes nägu peale selle kasutamist kreemi järele ja liiga sage kasutamine ilmselt viiks minul ketenduse tekkimiseni. Hinna poolest on mask väga taskukohane ja Rosalind e-poes saab selle kätte kõigest 2.90 eest.

Matistav näovesi


Piimjas toonik on alkoholivaba ja sellel on matistav, antibakteriaalne ja vistrikevastane toime. Nahk jääb peale selle kasutamist tõesti matiks ja toode ahendab poore ning muudab nad vähem märgatavaks. Hind 2.90 EUR.

Kooriv näopesugeel-mask


See toode sai kogu sarja hulgast minu lemmikuks. Toode on kolm ühes - seda saab kasutada näopesuks, koorimiseks ja maskina. Sisaldab valget savi, aktiivsütt ja hõbedaioone. Näopesugeelina on see tänu koorivatele osakestele ülitõhus ja saab hetkega jagu ka paksemast meigikihist. Kasutusjuhendi järgi võib kasutada 2 korda päevas, aga kuna koorivad osakesed on tõesti tugevalt kooriva toimega, siis ma oma nahka nii tihti "riivida" ei taha ja hakkangi seda tarvitama vaid neil päevadel, kui olen kandnud tugevamat jumestust. Samuti meeldib mulle seda kasutada maskina - tal on sarnaselt mustale maskile poore sügavuti puhastav toime, kuid ta ei kuivata nahka. Hind 4.60 EUR

Kas oled Revuele tooteid juba jõudnud proovida?

No comments:

Post a Comment