Monday, November 20, 2017

Kohtumine luksusega

Eelmisel nädalal kohtusin luksusega. Mind kutsuti külla Femina vanalinnas asuvasse kontorisse, kus sain omal nahal kogeda Itaalias toodetud Gerard's sarja kaaviari näohooldust.

Hoolduse viis läbi pikaajalise kogemusega kosmeetik-koolitaja Irina Tuhkru, kes on Gerard's sarjaga juba aastaid töötanud ja selle tõhususes veendunud.

Caviar hoolitsust võib kutsuda nooruse kontsentraadiks ja see:

* Toetab naha kudede regeneratsiooni
* Stimuleerib raku ainevahetust
* Niisutab, tasandab ja kaitseb nahka
* Rahustab nahka, vähendab nahapunetust

Protseduur kestis umbes 45 minutit ja aeg pole iial varem nii kiiresti lennanud kui seal kosmeetikutoolis. Kõik hoolduse etapid olid väga mõnusad, ei mingit kipitamist ega ebamugavustunnet. Hoolduse käigus asetatakse näole kaaviariga rikastatud lõhna- ja säilitusainetevabad leht-geelid just täpselt nendesse piirkondadesse, kus kliendi nahk seda kõige rohkem vajab ja masseeritakse need naha sisse.

Protseduuri tulemust näeb kohe. Ma tõesti ei oodanud nii head efekti, sest olen oma naha seisukorraga tegelikult üsna rahul ja ei uskunud, et ühekordne hooldus võib märgatavat vahet teha. Nahk oli ülipehme, elastne ja niisutatud ning selle toon hästi klaar ja ühtlane. Poorid olid nähtavalt kahanenud ja silmaalused palju heledamad. Ma ei suutnud oma näo katsumist lõpetada, sest tulemus oli lihtsalt nii hea!

Järgmisel päeval  meiki tehes libises jumestuskreem nahale nii ilusa ja ühtlasena, et lausa lust vaadata. Ilus tulemus peaks kestma kuni kuu aega, olenevalt muidugi kliendi eluviisidest ja nahahooldusharjumustest. Mina olen igatahes väga rahul! Caviar hoolduse hind on salongides umbes 65 EUR.

Varsti algab pidude hooaeg, nii et kui tahad sel ajal eriliselt särada, siis tee endale üks varajane jõulukingitus ja hellita oma nahka Caviar hooldusega.

Kui asi sind huvitama hakkas, aga sinu kosmeetik oma salongis Caviar hooldust ei paku, siis jaga talle infot, et 5. detsembril korraldab Femina tasuta motivatsioonipäeva kosmeetikutele. Seal näitab Irina ette nii Caviar hoolduse kui Luminous Lift happehoolduse. Femina pakub kosmeetikutele väga paindlikke koostöövõimalusi ning kõiki vajaminevaid tooteid võib osta väikeses koguses, et midagi üle ei jääks ja raisku ei läheks. Kosmeetik ei pea nende hoolduste tegemiseks oma salongis üldse Gerard's sarjaga töötama, vaid võibki soetada ainult selle ühe hoolduse jaoks vajaminevad Gerard'si tooted.


Koduseks kasutamiseks sain kaasa veel Caviar päevakreemi testrid, mida olen nüüd peale hooldust järjepidevalt kasutanud ja nahk on ikka sama ilus kui kohe peale hooldust. Caviar on tõhus vananemisvastane kreem, mis tõstab naha toonust, parandab jumet, vähendab olemasolevaid kortse ja ennetab uute tekkimist. (Kreemi hind 74 EUR.)


Teise Gerard'si tootena sain koduseks kasutamiseks Mon Prix seerumi, mis võiks kuuluda iga meigisõbra ja ka professionaalse jumestaja meigikohvrisse. Geeljas seerum on kohese imenduvusega, see pingutab nägu, täidab peened jooned ja jumestus jääb selle peal lihtsalt imeilus! Tuubike on küll väike, kuid seerumit kulub kogu näo katmiseks väga vähe, nii et ühest pakendist saab päris mitu kasutuskorda. (Mon Prix seerumi hinnad: 1tk/3€, 5tk/12€. Kosmeetikutele hinnasoodustused.)

Olen Gerard's toodetest vaimustuses! Hea uudis on mul ka Force of Beauty lugejatele, sest saan teie vahel ühe luksusliku kaaviarikreemi välja loosida. Loosimäng läheb käima blogi Facebooki lehel - võta kindlasti osa!

No comments:

Post a Comment