Monday, November 27, 2017

M. Asam

M. Asam on Saksamaal toodetud kosmeetikabränd, mille valikust leiab väga põnevaid ja eristuvaid tooteid. Sain paar nende hulgast proovimiseks-testimiseks ja nüüd, mil olen neid juba üle nädala kasutanud, on paras aeg muljetest teilegi rääkida :)


M.Asam Magic Finish on jumestusvaht, mille toon on loodud sobima kõigile nahatoonidele. Selles pole iseenesest midagi uut, sest "üks-toon-sobib-kõigile" tooteid on varemgi nähtud. Paraku on siiani minu heledale nahale sellised tooted alati liiga tumedaks osutunud. M. Asam aga valmistas meeldiva üllatuse.



Purgis paistab ta päris tume ja kui seda poeriiulil näeksin, siis ei hakkaks isegi proovima, et äkki ikka sobib mulle - kohe näha ju, et mitu tooni tumedam ja minusugusele lumivalgekesele selgelt liig mis liig:


Aga toode õigustab oma Magic nime - näppudega nahale hajutatuna ühtlustub ta nahatooniga täpipealt. Täitsa müstika.

Magic Finish on kõik-ühes meigipõhi ja teeb ära primeri, jumestuskreemi ja puudri töö. Katvuselt on ta võrdne kergema jumestuskreemiga - tugevamaid punne või ebatasasusi ära ei peida, kuid nahatooni erinevused ja punetuse ühtlustab kenasti. Vaid silmade all kasutasin lisaks peitekreemi, sest sealsest tumedusest Magic Finish üksi jagu ei saanud. Toode jätab naha matiks ja lisaks ei ole vaja enam puudrit kasutada. Puudrised tooted nagu põsepuna ja päikesepuuder hajuvad selle peal kenasti. Terveks päevaks ta nägu siiski ära ei matista, nii et puudritoos võiks igaks juhuks kotis olla, et päeva teises pooles väikeseid parandusi teha.

Väga mõnus toode kiireteks hommikuteks. Meigipõhi valmib selle abil vähem kui minutiga. Meigivahu hind on 28 EUR.

Teise omalaadse tootena leiab M. Asam valikust Perfect Teint II nahka ühtlustava kreemi:



Perfect Teint täidab kortse ja erinevalt teistest ühtlustavatest primeritest kasutatakse seda meigi peal. Kui oled jumestuse valmis teinud, aga mõned joonekesed laubal, suu või silmade ümbruses häirima jäävad, siis võta väike kogus Perfect Teint läbipaistvat kreemi, tupsuta seda otse kortsu peale ja hetkega on jooned kadunud, või tunduvalt mahenenud. Kreemi abil saab katta ka muid ebatasasusi, näiteks suuri poore. Matistavate omaduste tõttu on see heaks sõbraks rasuse naha omanikele - kanna kreemi T tsoonile jumestuskreemi alla ja see aitab meigil pikemalt vastu pidada ning naha läikimist kontrolli all hoida. Perfect Teint II kreemi hind on 28 EUR.

Ma ei olnud M. Asam brändist varem midagi kuulnud, aga need kaks väga ägedat toodet tekitasid küll suure huvi ka ülejäänutega tutvust teha. Tooteid saad osta nende Facebooki lehelt: https://www.facebook.com/pg/asam.eesti/ 

Üks Force of Beauty lugeja saab aga Magic Finish meigivahu maagia omal nahal täiesti tasuta järgi proovida, sest loosin ühe kreemi teie vahel välja. Mäng läheb käima Force of Beauty Facebooki lehel.

No comments:

Post a Comment