Sunday, January 28, 2018

Põhi peal

Jaanuaris otsa saanud toodete hulgas oli nii ämbreid kui pärleid. Mida pildil olevatest toodetest soovitan ja millest edaspidi laia kaarega mööda käin:


Sebastian Trilliant kuumakaitsesprei - Väga suur lemmik! Kaitseb juukseid tangide kuumuse eest ja lisab läiget. Boonuseks veel väga hea lõhn! Kindlasti soovitan ja ostan ka tulevikus. Hind 27.50 EUR.

Schwarzkopf Repair Rescue palsam - Tootekirjelduse järgi pidi see olema tugevalt juukseid taastav toode ja kuna varem on mul Schwarzkopfiga ikka head kogemused olnud, siis otsustasin proovida. Kahjuks valmistas see palsam täieliku pettumuse. Iseloomustaksin seda pigem kui kergelt niisutavat toodet, mis sobib heas korras siledatele juustele. Minu kahustele juustele jäi tema niisutusest selgelt väheks ja kamm käis peale tema kasutamist ikka paraja raginaga juustest läbi. Ja see lõhn... Pole vist kunagi varem nii häiriva lõhnaga juuksehooldustoodet proovinud. Selline väga tugev vanaaegse odekolonni hais. Kindlasti ei soovita! Hind 11.70 EUR.

Aussie Beach Mate kuivšampoon - Jaanuarikuu kõige suurem ämbrisseastumine on just see toode. Võimalik, et saan sellele kuivšampoonile anda üldse selle aasta kõige halvema iluostu tiitli. Mida mul täpselt talle ette heita oli, loe SIIT. Hind umbes 6 EUR.

Alkmene saialillepalsam - Meeldis! Vajas küll pikemat mõjuaega kui teised palsamid, kuid muutis juuksed pehmeks, siledaks ja kergelt kammitavaks. Hind 5.30 EUR.

Dr Irena Eris põsepuna Pure Rose - Esimest korda sattusin ma ühest põsepunast nii suurde vaimustusse, et suutsin ta lõpuni kasutada. Teistega on ikka läinud nii, et tuleb uus ja ilus toode peale ning vana lemmik jääb poolikuna seisma. Dr Irena Eris põsepuna oli aga nii täpselt minu toon, et mitte ükski teine ei suutnud teda välja vahetada. Andis näole värskust ja suutis ka väsinud jume päevadel nahale puhanud välimuse võluda. Kahjuks tundub, et seda enam juurde ei toodeta, sest ühestki veebipoest ma teda enam ei leidnud. Hind umbes 18 EUR.

Puhas Loodus kummeli silmakreem - Kui selle alguses kasutusele võtsin, siis tundus, et on täitsa ok. Aga mida jahedamaks läksid ilmad, seda vähem see kreem minu jaoks tegi ja lõpuks ei olnud ma temaga enam üldse rahul. Kreemitasin või mitte - silmaalused tundusid tuhmid ja kuivad. Nii et kuiva naha korral ei ole see talviseks kasutamiseks kindlasti hea valik. Hind 5.99 EUR.

Blinc Amplified must ripsmetušš- Blinc ripsmetušid moodustavad ripsmete ümber torukesed, mis ei pudise, ei lähe laiali ja ei määri. Eemaldamiseks pole vaja muud kui sooja vett. Koos primeriga kasutades saab sellega ripsmeid märgatavalt pikemaks ja tihedamaks ehitada. Hind 26 EUR.

Blinc ripsmeprimer - Musta värvi primer aitab ripsmetele juurde anda nii pikkust kui tihedust. Ei kleebi ripsmeid kokku. Lisaks sisaldab ka hooldavaid komponente. Koos Blinc Amplified tušiga jäi tulemus väga ilus ja püsivus on neid kahte toodet koos kasutades lihtsalt enneolematult hea. Mitte ühtegi teist ripsmetušši kandes ei saa tuisu ajal lumehangest autot välja kaevata nii, et meik laiali ei lähe, aga Blinc tooteid kasutades võib seda teha ja silmad on pärast endiselt peas- ise järgi proovitud :) Hind 26 EUR.

Sellised tühjad totsikud siis jaanuarikuus. Kas oled mõnda neist kasutanud?


1 comment: