Friday, October 14, 2016

Gold Obsession

L’Oréal Paris esitles äsja uut 24-karaadise kullaga rikastatud huulepulgakollektsiooni Gold Obsession. Valida on viie ahvatleva tooni vahel – oma lemmiku leiab nende seast nii punase- roosa- kui nude huule sõber. Eriliseks pärliks on aga täiesti kuldne huulepuk, mis toob meikimisse palju mängulusti.




Kuldne huulepulk ei pea leidma kohta vaid huultel – seda võib kasutada põsesarnale kuldse highlighti andmiseks ja ka laugudel. Päris ainsa tootena seda silmadele siiski panna ei tasuks – kreemjas värv liigub siis küllalt kiiresti lauvakku. Kui seda aga lauvärvi peal kasutada, või pärast sobivas toonis lauvärviga kinnitada, püsib ta päris hästi.






Minu lemmikuteks said kolm parempoolset tooni – Rose Gold, Pure Gold ja Rouge Gold. Kõik huulepulgad sisaldavad rikkalikult kullaosakesi, mis huuled kaunilt küütlema paneb. Juba esimesest kasutuskorrast said Gold Obsession pulkadest mu suured lemmikud, sest tekstuurilt on nad väga pehmed, niisutavad ja ei kuivata huuli.
Pakendidisain on elegantne ja luksuslik:



Kullaga huulepulgad hullutasid ilu- ja moegurmaane Pariisi moenädalal. Nüüd on nad ka Eestis saadaval ning mina olen sellest kollektsioonist lihtsalt vaimustuses!
Pildil kannan punast tooni Rouge Gold ja huule keskele hajutasin kullasära lisamiseks veidi Pure Goldi:



 Mind pildistas: Tinc Photo

L’Oréali huuleuudised ei ole sellega veel lõppenud. Kui tahaksid tunda end nagu jumestuskunstnik, siis vajad oma ellu uusi La Palette huulevärvipalette:


Palettidest leiab nii matte kui sillerdavaid toone. Nude palett on maiuspala roosade, beežide ja pruunikate toonide austajatele, Red seevastu hullutab kütkestavate punastega. Toone omavahel segades on võimalik luua lõputult erinevaid huulemeike. Ombre on juba mõnda aega olnud juuksemoes kuum sõna ja aina enam lööb see laineid huulemeigis. Nende palettide abil on trendikate ombre huulte tegemine imelihtne.





Milline toon on Sinu lemmik?


No comments:

Post a Comment