Monday, October 31, 2016

Mimesis looduskosmeetika

Eelmisel nädalal kutsus mind külla Mimesis looduskosmeetika kauplus, mis asub Tallinnas Telliskivi loomelinnakus.

Mimesisest leiab kõik vajaliku, et oma kehale pealaest jalatallani puhast ja looduslikku hoolitsust pakkuda.  Nende valikus on esindatud Eesti looduskosmeetika paremik ja ka tuntud välismaised brändid, kes peavad lugu puhtast ja tervislikust kosmeetikast.

Mimesise müüjad on asjatundlikud ja sõbralikud ning oskavad väga hästi just sulle sobivaid tooteid soovitada.





Müügil on dekoratiivkosmeetika hinnatud  brändidelt dr. Hauschka ja Couleur Caramel.

Alates oktoobrikuust pakub Mimesis Looduskosmeetika kauplus taskukohase hinnaga  jumestusteenust just nende samade toodetega. Tegijateks on Mimesise professionaalsed jumestajad Emily-Hestia Tammeorg, Ivika Kelder ja Kätlin Poren.

Päevameigi hinnaks on 15 EUR, õhtu- ja fotomeik 20 EUR.

Aja broneerimiseks kirjuta kiri Mimesise Facebooki või helista numbril 6550920!








Mimesisest leiab ka kodumaise ehtedisaineri Story Telling jewellery poolvääriskividest ehted:



Mina sain poest kaasa valida kaks toodet ja peale pikka kaalumist otsustasin Eco Cosmetics palsami ja Couleur Caramel meigieemaldusõli kasuks.


Couleur Caramel õli on väga tõhus silmameigieemaldaja, mis võtab õrnalt lahti ka kõige tõrksama veekindla ripsmetuši. Koostisse kuuluvad kameelia- magusmandli-, jojoba- ja aprikoosiõli. Toode on magusa lõhnaga ja silmade vastu väga leebe - ei mingit kipitamist ega ebamugavat tunnet! Õli niisutab silmaümbrusnahka, nii et kaks ühes - nii puhastus kui niisutus.


Eco Cosmetics palsam vastab ECOCERT standardile ja sobib oma koostiselt ka veganitele. Pakendi kirjeldus lubab, et siledust ja läiget saavad igas seisukorras olevad kiharad, aga minu kahususele kalduvatele juustele jäi silendavast toimest siiski väheks ja kamm päris nii libedalt juustest läbi ei käinud kui ma oleksin oodanud. Nii et minu meelest sobib see siiski pigem juba loomulikult siledate juuste hooldamiseks - kahu taltsutamisega ta väga hästi hakkama ei saanud.


Force Of Beauty Facebooki lehel läheb käima kingiloos, mille võitja saab endale 20-eurose Mimesise kinkekaardi. Võta kindlasti osa!

No comments:

Post a Comment