Thursday, November 24, 2016

Nurme - kvaliteetne looduskosmeetika

Nurme on kodumaine kosmeetikatootja, mis väärtustab loodusega kooskõlas elamist. Nurme tooted sisaldavad valitud orgaanilisi koostisosi ja neid kasutades teed oma kehale pai.

Sain proovimiseks mõned nende tooted:


Orgaaniline greibi ihupiim


Minu suurimaks lemmikuks sai läbinisti looduslik ihupiim. Olen varem kasutanud Nurme sidrunheina ihupiima, mis mulle väga hästi sobis, aga just õrna magusa lõhna tõttu meeldis greibi oma veelgi enam. Ma ei ole muidu väga kriitiline kullipilgul etikettide lugeja, aga kehakreem, mida ühel kasutuskorral ikka päris suure koguse oma naha sisse masseerin, peab küll olema võimalikult puhas ja nahasõbralik. Nurme ihupiima põhikoostisosad on täiesti söödavad- sheavõi, magusmandli- päevalille- ja kibuvitsaõli ning roosa greibi eeterlik õli. Kui see sünnib süüa, siis sobib see kindlasti ka nahale määrimiseks :) Ihupiim imendub kiiresti ja ei jäta nahka libedaks ega kleepuvaks. Soovitan väga soojalt! Hind 10.90 EUR

Sojavaha küünal Romantiline puudutus


Pimedatel talveõhtutel on soe küünlavalgus suurepärane meeleolulooja ja kui küünal veel toa mõnusa lõhnaga täidab, siis see on suureks plussiks :) Ylang-ylangi lõhn on mahedalt magus ja üldsegi mitte pealetükkiv. Küünla põlemisaeg on lausa 30 tundi! Sojavahast küünlad põlevad 30-50% kauem kui tavalised küünlad ja ei tahma. Nurme küünlad on lõhnastatud looduslike eeterlike õlidega, mis ei koorma hingamisteid ja nendesse ei ole lisatud värvaineid. Hind 9.95 EUR.




Nagu ihupiim nii koosneb ka Nurme huulepalsam põhiosas täiesti söödavatest komponentidest. Koostisosade nimekirja tipus on  mesilasvaha, kakaovõi, avokaadoõli ja E-vitamiin. Pulk on väga hea tugevusega ja huultele jääb täpselt paras kogus võiet, mis pikaks ajaks huuled niisutab ja kaotab ebamugavustunde. Huulepalsam kaitseb õrna huulenahka nii külma, tuule kui ka päikese eest. Talvisel ajal peab mul huulepalsam alati igaks juhuks käepärast olema, sest kasutan seda mitu korda päevas ja seetõttu on ainult hea meel avastada võimalikult loodusliku koostisega tooteid! Hind 4.50 EUR.

Nurme tooted on müügil paljudes kosmeetikapoodides. Täpset müügikohtade nimekirja vaata SIIT. Kodumaine looduskosmeetika sobib suurepäraselt ka Jõuluvana kingikotti ja selleks tarbeks on Nurmel välja pakkuda ilusad kinkekarbid, mille valikuga saad tutvuda SIIN. Minust on igatahes saanud suur Nurme toodete fänn ja kasutan nende mõnusaid tooteid kindlasti ka edaspidi!

No comments:

Post a Comment