Saturday, December 24, 2016

Couleur Caramel - inspireerivad värvid

Couleur Carameli lauvärvivalik võtab silme eest kirjuks. Toone leiab igale maitsele ja esindatud on nii õrnad loomulikud kui ka efektvärvid. Jumestamine on nendega puhas rõõm ja eriti tore on katsetada selliste toonidega, mida igapäevaselt enda näol ette ei kujuta.

Minu välisnurgast kergelt allapoole hoidva silmakuju juures on väga oluline kõik hajutused tugevalt üles suunata ja üldiselt väldin ma punakaid-roosakaid lauvärve, sest väike valearvestus ja särava värskuse asemel, mis eesmärgiks on, tunduvad silmad hoopis väsinud.


Sädelev roostepunane lauvärv (toon 125) ei ole kindlasti minu harjumuspärane valik, aga võtsin julguse kokku ja kasutasin jumestuse põhivärvina just seda.


Kogu liikuva lau katsin esiteks heleda šampanjatooniga (101) ja rõhutasin silmanurka, koopajoont ning alumist ripsmepiiri roostepunase värviga. Jumestusele konkreetsuse ja sügavuse lisamiseks kasutasin veel ka tumedat pronksjat tooni (155). Kõik kasutatud toonid on kergelt sädelevad.

Tumedad toonid kippusid pealekandmisel veidi pudenema, nii et kaitsesin silmaalust salvrätiga. Kui värvid aga nahale kantud olid, püsisid nad ülihästi – ei mingit silmakurdudesse kogunemist. Päeva jooksul ei esinenud ka mingit pudisemist – kui mõnikord on sädelevatel toonidel komme hakata päeva jooksul säraosakesi põskedele tilgutama, siis Couleur Carameli tumedad sädelevad toonid püsivad kenasti seal kuhu sa nad panid.

Jumestus sai selline:


Põskedel kasutasin Couleur Carameli kreemjat ruuži:


Mul on küll päris palju põsepunasid, aga selline klassikaline punane oligi puudu. Kui üldiselt kiidan ma alati kreemjate põsepunade lihtsat kasutatavust, siis selle ruuži kasutamine nõuab mõningast harjutamist. Toode on tihke võide kujul, nii et ühtlase pealekandmise huvides on hea enne põskedele kandmist väike kogus põsepuna kas käeseljal või meigipaletil soojaks hõõruda – siis on kindel, et põsele ei jää konkreetset laiku, vaid saavutab ilusa otsekui nahast endast kumava tulemuse. Kreemjat ruuži kasutatakse jumestuskreemi peal enne näo puuderdamist. Tasub meeles pidada, et isegi läbipaistev puuder mahendab põskedele kantud puna päris tublisti, nii et peale kanda on vaja rohkem kui esmapilgul ilus tundub. Kui kannad põsepuna peale liiga õrnalt, siis peale puuderdamist ei paistagi see üldse välja. Nii et sobiva koguse pealekandmine ei pruugi esimesel korral õnnestuda. Kui toote kasutamine aga käppa saab, siis on sellega võimalik luua väga ilusat loomulikuna näivat puna.

Couleur Carameli müügileti koos nende lauvärvide vikerkaarega leiad näiteks Mimesis looduskosmeetika poest. Ja ära jää uusi toone valides oma mugavustsooni kinni – peale selle mõnusa roostepunase tooni avastamist hakkan ma palju julgemalt soojade silmameigitoonidega eksperimenteerima, sest endalegi üllatuseks sobis see mulle väga hästi!

No comments:

Post a Comment