Tuesday, January 31, 2017

Jaanuaris lõpuni kasutatud tooted

Jälle on hulk totsikuid tühjaks saanud. Millised tooted avaldasid nii head muljet, et ostan neid veel ja millised kõlbavad vaid prügikasti?


Blanx valgendav hambapasta - täielik pettumus. Väga ebamugav pakend, kust peab pastat jõuga välja pressima. Ei vahuta kuigi hästi ja peale pesu ei jäta suhu harjumuspärast värsket maitset. Valgendavat efekti ei täheldanud samuti. Esimest korda viskan pooliku hambapasta minema, aga see oli tõesti mõttetu ost. Hind kuskil 4-5 euro vahel, nii et kallim kui tavalised pastad, mis suurendab pettumust veelgi.

The Body Shop Spiced Apple kätekreem - Jõululõhnalisest erikollektsioonist pärit kätekreem lõhnas väga mõnusalt ja imendus ülikiiresti. Kohe peale käte kreemitamist sai toimetusi edasi teha ilma, et igale poole rasvaseid näpujälgi jätaksid. Meeldis väga! Hind 6.90.

Rich Pure Luxury Intensive juukseotsi niisutav kreem - olen Rich hooldustooteid varemgi kasutanud ja eriti hea mulje jättis nende juukseotsi uuendav CC kreem. Kaalusin tükk aega, kas osta jälle vana lemmik, või anda võimalus uuele ja lõpuks otsustasin ikka uue Luxury Intensive kreemi kasuks, sest kirjelduse järgi tundus see tõhusamalt hooldav olevat. Kahjuks pettusin, sest CC kreem sobis mu juustele paremini ja tegi nad pehmemaks ja siledamaks. Hetkel on Pure Luxury Intensive kreem saadaval Salon24 poes soodushinnaga 8.34 EUR. Sobib siiski pigem heas korras juustele, mitte intensiivseks hoolduseks nagu pakendi infos kirjas.

L´Oreal Absolur Repair Lipidium mask - Sellest tootest olen täielikus vaimustuses. On vähe juuksemaske, mille kasutamise järgselt tunnen nagu oleksid mul peas täiesti uued ja kümme korda tervemad juuksed ja Absolut Repair Lipidium on üks neist. Eelmine juuksemask, mis minus sama suurt vaimustust tekitas oli Alterna Bamboo, aga kuna L`Oreali oma on ligi poole odavam, aga toimelt sama hea, siis kuulub mu süda nüüd jäägitult talle :) Uus totsik juba ootamas. Pole tükk aega kaks korda järjest sama maski ostnud, sest alati tahan midagi uut proovida, kuid hetkel tunnen, et L`Oreali maskist parema hinna-kvaliteedi suhtega toodet on raske leida. Hind 16 EUR.

Batiste kohevust lisav kuivšampoon - endise juuksurina on tavapoe juuksehooldustoodete letid minu jaoks täiesti võõras maa, sest juba aastaid kasutan juuksehoolduses vaid profitooteid. Hea kuivšampooni otsinguil proovisin läbi palju erinevaid kuivšampoone väga erinevas hinnaklassis ja lõpuks lõin käega ning seadsin sammud Selveri šampooniriiulite vahele Batiste järgi. Mitte ükski profisarja kuivšampoon ei olnud minu jaoks nii hea, et Batistest 4-5 korda kallimat hinda õigustada. Kõige suurem pettumus oli Alterna 27-eurone Caviar kuivšampoon, mida ma ei suutnudki juustest korralikult välja harjata. Batiste kuivšampoonide hind jääb 5-6 euro vahele, nad teevad oma töö hästi ära - muudavad juuksed puhtaks, lisavad kohevust, natuke kipuvad küll matistama ja vahest on vaja kaua harjata, et kogu tolm juustest välja saada, aga hinna-kvaliteedi suhe on neil siiski parem kui kordades kallimatel salongitoodetel.

Natura Siberica rukkilille öökreem - Kreem on tõhusalt niisutav ja kiiresti imenduv. Kui öökreemid on sageli paksud ja rasvased ning jätavad naha tükiks ajaks läikima, siis Natura Siberica oma imendub väga kiiresti ja on pigem hoopis matistava toimega. Kasutasin tihti ka päevakreemina, sest peale sellega näo kreemitamist võib koheselt jumestust tegema hakata, kartmata, et meik selle peal "ujuma" hakkaks. Hinnalt ka mõnusalt soodne - 4.79 EUR.

Blinc ripsmeprimer - Blinc valge ripsmeprimeriga koos saab igast keskpärasest ripsmetušist kohe väga hea tušš. See katab ripsmeid hooldava kihiga, mis annab ripsmetele juurde nii pikkust kui tihedust. Blinci toodetest mu suurim lemmik! Hind 19 EUR.

Moshi Ärka Üles näokoorija - tsitruselõhnaline koorija jättis näo mõnusalt niisutatuks. Tootes sisalduvad oliivikivi tükid ei sulanud nahal ära ja nii võis sellega nägu koorida täpselt nii kaua, kui viitsimist oli. Mina eelistan väga peenikeste koorivate osadega näokoorijaid ja selleks Ärka Üles minu superlemmikute ridadesse ei pääse, aga üldjoontes oli täitsa ok toode. Hind 10.50 EUR.

Kas oled mõnda neist toodetest proovinud?


No comments:

Post a Comment