Tuesday, February 21, 2017

KihvtBOX üllatuskarp

Hiljuti tuli Eesti turule uus toode - KihvtBOX üllatustekarbid. Erinevaid ilutooteid sisaldavaid beauty boxe on juba pikka aega ringi liikunud, aga KihvtBOX erineb teistest üllatuskarpidest sellega, et suunab oma karbikesed väga kindlale tarbijate ringile. Nende valikust leiad armsa kingituse lapseootel naisele, värskelt lapsevanemateks saanud perele, või kohe-kohe altari ette sammuvale pruudile. Tänu sellele, et karbi sihtgrupp on kitsas, on võimalik komplekteerida kingi saaja vajadustele võimalikult hästi vastav üllatus.

Mida kinkida inimesele, kellel tundub kõik juba olemas olevat? KihvtBOX tuleb appi.

Lapseootuse ja katsikukarbid on jagatud veel omakorda kolme kategooriasse - valikust leiab kingipaki raseduse esimese, teise ja kolmanda trimestri jaoks ning katsikukarbid poisile, tüdrukule ja üllatusbeebile, kelle sugu on saladuseks jäänud.

KihvtBOX saatis mulle raseduse teise trimestri üllatuskarbi, sest just niikaugele olen ma oma kõhu kasvatamisega hetkel jõudnud :)



Ma ei saa teile paki sisu üksipulgi ette lugeda, sest see rikuks ju tulevastele tellijatele üllatusmomendi ära. Aga võin öelda nii palju, et karbikesest leiab 6 toodet ja mõeldud on väga erinevate asjade peale - midagi tulevase emme ilu jaoks, midagi tervisele, midagi mälestuste talletamiseks ja midagi ka maitseelamuse jaoks :) KihvtBOX jagab oma kodulehel karbi sisu kohta ka pisut vihjeid - kui vaatad nende sõprade nimekirja, siis võib sellest aimu saada, milliste firmade tooteid karpidest leida võib.

Karpi avada oli igatahes väga lahe - lapseootuse ajal tunduvad ju kõik emotsioonid topelt tugevad - nii ka põnevus ja rõõm :) Pakist ei tulnud välja midagi sellist, mis oleks mõeldud kasutamiseks vaid lapseootuse ajal ja kõik tooted on vajalikud ka peale raseduse lõppu.

Oma blogis olen keskendunud põhiliselt iluteemadele, nii et kahelt boxist leitud ilutootelt kergitan siiski ka saladuseloori :)

Kehakreemide osas hindan alati võimalikult looduslikku koostist ja mida lühem ja arusaadavam on komponentide nimekiri, seda rahulikuma südamega ma seda enda nahale määrin. Raseduse ajal on see minu jaoks veel eriti oluline.

Jovely naturals kakaovõi mandliõliga on nii looduslik kui veel olla saab. Koostisest leiab kakaovõi ja magusa mandli õli. Ei mingeid lisaaineid.


Kui peaks tekkima mingi hull rasedusaegne isu ja soov oma kehakreemi süüa, siis Jovely kehavõi puhul võib julgelt lusika haarata ja hea maitsta lasta :)

Võie on väga paks ja selle totsikust kätte saamiseks on hea kasutada spaatlit. Kehasoojusega sulab see ülikiiresti ja pakub väga rikkalikku niisutust. Kakaovõi aitab ennetada rasedusarmide teket, nii et lapseootuse ajal on see tõsiselt vajalik toode. Võide lõhn on õrn ja meeldiv. Selle imendumine võtab aega, nii et kreemitamine on hea ette võtta õhtul, kui kuskile enam kiiret pole. Suudab pehmeks muuta ka keha kõige janusemad piirkonnad. Meeldib väga!


Näonaha poputamiseks oli karbikesse pistetud Signe Seepide Maasika-Vanilje näomask.


Maasikajogurti lõhnaline mask on läbinisti naturaalne. Koostisest leiab valge ja punase savi, maasikapulbri ja vanilje seemned. Toode on pulbri kujul ja mask tuleb vahetult enne kasutamist ise valmis segada. (1 tl pulbrit segada vähese vee, piima või jogurtiga ja ongi valmis.)

Kui olin seda roosat isuäratava lõhnaga hõrgutist 10 minutit nahal hoidnud, oli nägu nii pehme ja elastne, et lausa ime. Niisutatud tunne püsis väga pikalt.


Mõne aja tagant on KihvtBOXil plaanis osad karbikeses olevad tooted uute vastu vahetada, et põnevus ja uudsus püsiksid, nii et ei saa lubada, et poole aasta pärast BOXi tellides täpselt need tooted eest leiad, aga seda põnevam ongi :)

KihvtBOXi tegemistel saad silma peal hoida ka Facebookis.

Paljudes töökollektiivides on kombeks lapsehoolduspuhkusele minevale töötajale kingitus teha. Rasedus- või katsikubox on selleks puhuks väga nutikas kingiidee - hästi läbi mõeldud, kokku pandud hoole ja armastusega ja rõõmustaks kindlasti iga lapseootel naist.

No comments:

Post a Comment