Tuesday, February 14, 2017

Mandlipiima ja mee kehahooldus The Body Shopilt

The Body Shopil on uudiseid - spetsiaalselt tundlikule nahale mõeldud kehahooldusari, mille staarkoostisosadeks on ausa kaubanduse mandliõli ja mesi.


Uues sarjas on esindatud keha- ja kätekreem, koorija, seep, kehavõi, vannipiim ja dušikreem. Kõik tooted on nahka rahustava ja pehmendava toimega ning nende lõhn on õrn ja mahe.

Mina sain proovimiseks järgmised tooted:

Pehmendav ja hooldav dušikreem (Hind 7.90)


Juba väike kogus dušikreemi tekitab siidise niisutava toimega vahu. Päris nii võimekas ta ei ole, et peale duši all käimist keha üldse kreemitamist ei vajaks, aga nahk ei jää kindlasti mitte kuiv ja kiskuv. Mõnusa õrna lõhnaga. Väga meeldib!

Taastav kehavõi (Hnd 18.90)



The Body Shopi hitt-toode on nüüd saadaval ka tundlikule nahale. Ümmarguses potsikus peituvaid kehaniisutajaid on küll igasugusele lõhnaeelistusele sobivaid. Olen neid aja jooksul kasutanud mitmeid erinevaid. Lõhna mõttes siis, sest toimelt on nad kõik olnud võrdselt niisutavad ja head. Mandlipiima ja mee kehavõi on teistest pisut tagasihoidlikuma lõhnaga, ent just see teebki ta tundlikule nahale eriti sobivaks, kuid toitva ja niisutava toime poolest ei jää ta teistele raasugi alla.

Mis on sinu lemmiktoode The Body Shopi valikust?

No comments:

Post a Comment