Wednesday, March 8, 2017

Sädelevad puudrid

Klassikaline matt puuder on meikimise juures üks kõige vajalikum toode. Selle sugulane, sädelev puuder, pole meigikotis küll samasugune must have, kuid aitab jumestamisesse tuua mängulusti ja õigel kasutamisel muudab naha eriti kauniks ja veatuks.

Minu meigikohvrist leiab neli sädelevat puudrit - kõik eri kujul ja kergelt erinevate omadustega:




Minu sädelevatest puudritest on see kõige õrnema sädelusega. Pigem on selles sisalduvad valgustpeegeldavad osad pärljad, mitte sädelevad. Annab nahale diskreetse kuma ja sobib üle kogu näo kasutamiseks. Muudab jume kirkaks ja värskeks. Võib kasutada ka siis, kui nahal on vistrikke või ebatasasusi, sest ei too ebaühtlasi kohti esile. Väga suur lemmik!

Dr Irena Eris valgustpeegeldav puuder


Valgustpeegeldav puuder kuulus eelmise suve erikollektsiooni hulka ja veebipoodidest seda enam müügilt ei leidnudki. Puuder hajub nahal täiesti läbipaistvaks ja ei anna katvat kihti. See matistab, aga jätab nahale ka sädeluse. Sobib kasutamiseks üle kogu näo, aga kuna sädelus on siiski üsna märgatav, siis eelistan seda kasutada vaid valitud näoosadel - silmade all, ninaseljal, põsesarnadel ja laubal. Kui nahal on palju punne ja ebatasasusi, siis ei soovita ma Dr Irena Erise sädelevat puudrit kasutada, sest see võib iluvigu rõhutada. Nii Dr Irena Erise kui Ontic Mineralsi sädelevad puudrid ei ole sama tõhusad matistajad kui tavalised kinnituspuudrid ja selleks kasutan enne nende näole kandmist klassikalist matti transparentpuudrit - nii püsib meik terve päeva jooksul ilusana.

Avon CC puudripärlid


Pärlite kujul olevad puudrid on minu meelest nii ilusad ja juba oma vormi tõttu alati suured lemmikud. Puudri nimes olev tähekombinatsioon CC tähendab Color Correction. Erinevat värvi pärlid aitavad neutraliseerida nahal olevaid soovimatuid toone -  rohelised võitlevad punetusega, kollased hajutavad sinakaid silmaaluseid, lillakad neutraliseerivad kollast tooni, valged annavad sära ja virsikutoon loob tervisest pakatava värske jume. Ühe õhukese kihina võib kasutada üle kogu näo, aga sarnaselt Dr Irena Erise puudrile armastan mina seda kasutada vaid valitud näoosadel. Igapäevaselt kannan seda silmade alla, sest see lööb pilgu värskeks ja vahest tõmban veel pintsliga üle ninaselja ja lauba keskosa. CC puudripärlid on väga hea hinna-kvaliteedi suhtega - täishinnagagi maksavad alla 10 euro ja sageli on nad Avoni kataloogis saadaval soodushinnaga 6 euro ringis.

Make Up Store Glow Dual Foundation (toon Stockholm)


Minu kollektsioonis olevatest sädelevatest puudritest on Glow Dual Foundation kõige tugevama sädelusega. Seetõttu ma seda üle näo ei kasuta, vaid lisan vaid väikestele aladele, kuhu soovin sädelust anda. Toode annab ka veidi katvust ja aitab jumet ühtlustada. Puuder kuulub Make Up Store juubelikollektsiooni "Colors" ja tema multicolor toonides küütlev pakend on lihtsalt imeilus.Hind 35 EUR.

Sädelevad puudrid annavad nahale kirkust ja värskust. Kui sa pole nendega veel tutvust jõudnud teha, siis soovitan mõne sellise toote oma meigikotti lisada. :)

No comments:

Post a Comment