Tuesday, April 4, 2017

Põhi peal

Viimase kuu aja jooksul sai jälle rida purke-pudeleid tühjaks. Mõned asjad nii head, et uus juba varuks ostetud, aga oli ka pettumust valmistavaid tooteid.


Nurme orgaaniline greibi ihupiim - üks parimaid kehaniisutajaid, mida ma kunagi kasutanud olen. Läbinisti looduslik koostis, kiire imenduvus, tõhus niisutus - mida muud oskakski tahta. Kindlasti soetan veel! Olen varem kasutanud ka Nurme sidrunheina ihupiima, mis koostiselt oli täpselt sama hea, aga lõhna poolest eelistan just greibi oma. Hind 9.81 EUR.

GMT intensiivselt niisutav päevakreem - tiheda koostisega ülimalt rikkalikult niisutav kreem. Trimmiv tulemus oli näha kohe esimesel kasutuskorral, nii et väga tõhus. Valmistatud orgaaniliste õlide baasil ja ei sisalda igasugust sünteetilist jampsi. Meeldis väga. Hind 48 EUR.

Matrix Go Big juuksevaht - kuni mul ühtegi paremat juuksevahtu ei olnud, tundus Matrixi vaht täiesti kasutatav. Aitas juukseid kohevaks föönitada, aga jäi siiski näpu all tunda, nii et juukseid katsuda ei olnud mõnus. Kui aga sain uue ja täiesti täiusliku Joico juuksevahu, siis kadus igasugune soov Matrixit endale pähe määrida. Nii ta mul seisma jäigi ja juuksehooldusvahendite riiulit koristades otsustasin pooliku pudeli ära visata. Praeguseks on Go Big tootmisest üldse maha võetud, sest ju ei meeldinud see teistelegi. Hind oli umbes 10 EUR.

Tilk Kiss me huulepalsam - Läbinisti loodusliku koostisega kodumaine toode. Teeb huuled pehmeks ja ei tekita sõltuvust. Soovitan! Hind 5.95.

Maybelline BROWsatin kulmupliiats - toote ühes otsas on vahajas pliiats, millega kulmusid konkreetsemalt välja joonistada ja teises otsas peidab end puuder koos švammaplikaatoriga, mille abil kulmu paksemat osa täita. Toode iseenesest oli üsna mõnus, aga umbes aasta pärast kasutusele võttu hakkas vahajas pool ebameeldivalt lõhnama. (Pakendile on märgitud, et avatuna säilib 2 aastat.) Üldiselt suhtun ma jumestustarvikute säilivusaega üsna lõdvalt ja kasutan muretult ka aastaid vana huulepulki vms. Aga kui halb lõhn juurde tuleb, siis on aeg toode minema visata.

Blinc lauvärvi primer - sellest tootest on saanud minu kindel sõber. Primer katab laud peitekreemilaadse kihiga, mille peal lauvärvid eriti kirkana peale jäävad ja muretult kogu päeva püsivad.  Lisaks on ta veel  niisutav ja vananemisvastase toimega. Talvel kasutasin Light toonis primerit, aga suviseks hooajaks on juba Flesh tone ootamas. Hind 24 EUR.

Dr. Bronners Magic Soap - seep, millel on 18 eri kasutusvõimalust. Sellega võid iseennast pealaest jalatallani puhtaks pesta (kaasaarvatud hambad, aga see ei olnud seebise maitse tõttu väga meeldiv :D ). Võid seda kasutada kodus üldpuhastusvahendina, nõudepesuvahendina ja üldse iga koristustustöö abilisena. Mina kasutasen seepi põhiliselt meigipintslite pesuks, sest see pesi ka kohevatest pintslitest kõik värvilised ja rasvased kosmeetikumid vaevata välja. Uus pudelike juba kasutusel ka. Hind 10.90.

Mixa vistrikevastane mitsellaarvesi - klassikaline kerge mitsellaarvesi. Mõeldud küll pigem rasusele probleemsele nahale, aga kuna ei kuivata, siis sobis hästi ka minu kuivavõitu nahale. Tugevama silmameigi eemaldamisega jäi hätta, nii et kasutasin naha järelpuhastuseks peale seda, kui olin jumestuskreemi näolt mõne pestava vahendiga eemaldanud. Hind 6 euro ringis.

The Body Shop Fresh Nude Foundation - suur-suur lemmik, mis tõesti õigustab oma Nude nime. Ühtlustab kenasti nahatooni, kuid ei jäta näole nähtavat jukstuskreemikihti. Väga laias toonivalikus, nii et sobiva tooni leiab nende seast küll igasuguse nahavärviga inimene. Ainus miinus oli see, et silma sattudes hakkas tugevalt kipitama. Mõnikord kui tahtsin hästi kiiresti meigipõhja valmis teha ja silma alla peitekreemi panna polnud vajadust, hajutasin jumestuskreemi silmani välja. Ja kui pintsli ots kuidagi silma limaskesta riivas, siis ei jäänud muud üle, kui pidi silmi vee all loputama, sest kipitus muidu ei lõppenud. Nii et sellega koos tuleb silma ümber alati peitekreemi kasutada, et kogemata kreem silma ei läheks. Hind 23.50.

Beauty Blender - imeline meigišvamm, mis pole vist võõras ühelegi meigisõbrale. Mina ei raatsinud seda pikka aega osta, sest hind on suhteliselt krõbe (18 euro ringis). Kodulehel on kirjas, et švammi võiks välja iga kuu aja tagant, nii et seda regulaarselt kasutada oleks ikka üsna kallis lõbu. Sama hinnaga saab juba kätte ju väga kvaliteetse meigipõhjapintsli, mis aastaid vastu peab. Kuna mõned kasutajad väitsid, et saavad ühe švammiga hakkama ikka tunduvalt kauem kui kuu aega, otsustasin siiski proovida ja meeldis muidugi väga. Hajutab jumestuskreemi nahale väga ühtlaselt ja katab hästi. Ei kasutanud seda igapäevaselt ja puhastasin iga kasutuskorra järgselt hoolega, nii et švamm pidas vastu ligi 5 kuud enne, kui enam sama hästi puhtaks ei läinud ja pinna sisse hakkasid mõrad tekkima. Beauty Blender võitis mu südame, nii et uus juba meigilaual ootamas.

Kas oled mõnda neist toodetest kasutanud? Kuidas meeldis?


No comments:

Post a Comment