Tuesday, May 30, 2017

Amway G&H kehahooldus

Amway on välja tulnud uue kehahoolsussarjaga G&H. Lühend tuleb sõnadest Gentle & Healthy, ehk õrn ja tervislik ja sarjal on kolm liini - väsinud nahale mõeldud G&H Nourish+, kuivale nahale niisutust pakkuv G&H Refresh+ ja kaitsev G&H Protect+. Tooted on õrnad ning sobivad kogu pere kehahoolduseks. Kasutada võib neid juba 3aastastel lastel.



Tooteid on kokku terve kohvritäis. Katsetasin nad kõik omal nahal järele ja teen väikese tutvustuse teilegi.

G&H Nourish+


Väsinud nahale mõeldud tootesarja kuuluvad dušigeel (9.62€), kehalosjoon (14.67€), näo-ja kehaseep (11.13€) ning kätekreem (15.07€), mis rahustavad ja lisavad nahale sära. Toodetes sisalduvad niisutav ja pehmendav apelsiniõie mesi, sheavõi ja kõrvitsaseemne õli.

Kõigil toodetel on magus lõhn, mis on segu meest ja kõrvitsast. Kehakreem pakub rikkalikku niisutust, muutes pehmeks ka kõige janusemad piirkonnad nagu küünarnukid ja põlved.

Väga omamoodi suur seebikamakas kaalub lausa 250g ja saad selle murda kolmeks tükiks. Lisaks tavalisele käte- ja kehapesule sobib see seep oma niisutava toime poolest ka näolt jumestuskreemi maha pesemiseks. Näonahk ei jää peale selle kasutamist ebamugavalt kiskuma.

Kätekreem on jagatud kolme väikesesse tuubi, et seda oleks mugav käekotti pista ja kõikjal kaasas kanda. Kreem muudab naha ülimalt siidiseks. Imendumine on keskmise kiirusega - kreem kaob küll ruttu naha sisse, kuid mõneks ajaks jääb nahapind siiski veel libedaks, nii et kohe peale käte kreemitamist ei saa toimetama asuda, sest võid igale poole näpujälgi jätta.

G&H Refresh+


Kuiva naha niisutamiseks mõeldud Refresh+ liini kuuluvad dušigeel (9.62€) ja kehapiim (14.67€). Toodetes sisalduvad nahka jahutav ja värskendav aloe vera, kaitsev viinamarjaseemne ekstrakt ja nahka energiaga varustav rohelise tee ekstrakt. Tooted on kerge ja värske lõhnaga. Dušigeel vahutab rikkalikult ja suurest 400-milliliitrisest pudelist jätkub kindlasti pikaks ajaks. Kui toode väga meeldima hakkab, saad seda osta lausa 1,6-liitrise täitepakendi (hind 32.66€). Kehapiim on kergema ja vedelama koostisega kui Nourish+ sarja losjoon. Ta imendub väga kiiresti, on ülimõnusa lõhnaga ja sobib hästi igapäevaseks kasutamiseks.

G&H Protect+


Nahka kaitsvasse tootesarja kuuluvad vedel kätepesuseep, tükiseebid ja deodorandid. Toodetes sisalduvad valge tee ekstrakt, nahka noorendavad naturaalsed mineraalid ja põletikuvastast toimet omav mustikaekstrakt.

Vedelseep (7.21€) on kontsentreeritud ja juba väike tilgake tekitab rikkaliku vahukuhja. Tükiseebid tulevad suures 900-grammises kastis, mis sisaldab 6 seepi (kasti hind 20.52€). Tükid on päris suured, nii et kastitäiest jätkub kindlasti väga kauaks.

Roll-On deodorant (8.96€) ja spraydeodorant (9.74€) pakuvad tõhusat higistamisevastast kaitset ja hoiavad kaenlaalused kuivad terve pika päeva vältel. Mina eelistan vormi poolest just roll-on deodoranti, sest spray paiskab õhku üsna suure deodorandipilve ja paratamatult hingad veidi sellest sisse, nii et otse nahale määritav roll-on läheb mulle seetõttu paremini peale.

Toodete kohta saad pikemalt lugeda ja neid osta Amway kodulehelt: https://www.amway-estonia.com/ilu-ja-hooldus/kehahooldus#.WS5bReuGMuV

No comments:

Post a Comment