Saturday, May 27, 2017

Magusalõhnaline Love Nature kehahooldussari

Polhem PR Estonia üllatas mind hiljuti ühe võrratult lõhnava pakiga, millest tulid välja Oriflame Love Nature sarja keskkonnasõbralikud tooted:


Oriflame Love Nature kosmeetika on biolagunev, nende juuksehooldustooted ei sisalda silikoone ja kõik toodetes sisalduvad koorivad osakesed on looduslikku päritolu. Olen selles magusas lõhnapilves nüüd mõnda aega kümmelnud ja jagan esmamuljeid teiegagi :)

Juuksehooldus


Minule saadeti värvitud juustele mõeldud šampoon ja palsam kibuvitsa ja linaseemneõliga ning teepuuõli ja takjaga kõõmavastane šampoon. Ühe toote hind 3.29 EUR. Šampoonid on rikkalikult vahutavad ja magusa maheda lõhnaga. Minu kahustele juustele jäi nende niisutavast toimest pisut väheks ja niiskeid juukseid kammides kippus juuksehari takerduma. Kui aga esimene kammimine tehtud sai, olid juuksed pehmed ja läikivad ning neid oli võimalik kenasti kohevaks föönitada.

Kehahooldus


Kehahooldustoodetest leidsin kinkekotist rahustava lavendliga koorija (hind 4.99) ja koorivaid osakesi sisaldava dušigeeli (3.99 EUR). Lavendlilõhnaga on mul love-hate suhe. Kui seda on tunda õrnalt, siis meeldib lavendliaroom mulle väga. Kui lõhna on lisatud tugevalt, siis võib mul sellest isegi pea valutama hakata. Oriflame on oma koorijasse lõhnaaineid doseerides jäänud tagasihoidlikuks ja kehakoorija on õrnalt nina paitava kerge lavendliaroomiga. Geelis sisalduvad koorivad osakesed on peened ning peaksid sobima ka väga õrnale nahale. Osakesed ei sula nahal ära ning tänu sellele saad koorida täpselt nii kaua kui tahtmist on.

Vaarika-mündi lõhnaline koorivate osakestega dušigeel sai kõigist proovitud toodetest minu lemmikuks. Tema lõhn on taevalik - magus vaarikas ja karge münt loovad väga mõnusa lõhnabuketi. Geelis on õrnalt koorivad osakesed ja see näeb välja isuäratav kui värske vaarika toormoos. Hommikune dušš selle geeliga on lausa magustoidu eest :)

Niisutav ihupiim ja seep



Vaarika-mündi sarjast on ka viimased kaks toodet. Niisutav ihupiim (hind 5.49) on väga kiiresti imenduv ja jätab naha ülipehmeks. Tema lõhn on tugev ja püsib nahal kaua, konkureerides kohati isegi lõhnaõliga. Armas roosa seep on samuti tugevalt lõhnastatud ja täidab igal kätepesul väikese vannitoa magusa lõhnapilvega. Tema vaht on hästi siidine ja ei kuivata käsi. (Hind 1.49.)

Magusate lõhnade sõbrad - piiluge Oriflame kodukale, sest kogu Love Nature sari on hetkel saadaval soodushindadega. Täpsem info: https://ee.oriflame.com/brands/love-nature .

No comments:

Post a Comment