Sunday, May 21, 2017

Suvi meigilaual

Viimaste päevade rõõmustavalt soojad ilmad andsid tunda ka meigilaual, kus mitmed vanad lemmikud said välja vahetatud suvisemate toodete vastu.


Meigitooted, mis minu jaoks suvise tunde tekitavad on:

Vita Liberata Body Blur - kui soojad ilmad tulevad ootamatult, siis on üsna ebamugav lühikesi suvekleite oma talviselt valeva ihu peale tõmmata. Abiks on isepäevituvad tooted või Vita Liberata Body Blur, mis on nagu jumestuskreem kehale. Vita Liberata isepruunistuvad tooted on mu suuuuured lemmikud, aga lapseootuse ajal on mul tõrge isepruunistavate toodete kasutamise vastu ja siin tulebki appi Body Blur. See on kauapüsiv keha make up, mida kasutatakse näiteks ka pesushowdel, et modellide nahk võimalikult veatuks maalida. Body Blur annab kerge päevituse, katab ebatasasused ja muudab nahast läbi kumavad veresooned vähem märgatavaks. Toode on küllaltki veekindel - näiteks tavalisel kätepesul ta maha ei tule ja eemaldamiseks oli vaja ikka korralikku dušši ja kareda švammiga nühkimist.


Tema toon on väga loomuliku päevituse sarnane ja vaid kreemis sisalduvad peened säraosakesed reedavad, et midagi nahale kantud on. Minu jaoks täiesti asendamatu suvealguse toode! Hind 39.90 EUR.

Collistar Ti Amo strobing palett - multifunktsionaalne palett on samal ajal nii highlighter, lauvärv kui ka põsepuna. Talvel põhiliselt kasutuses olnud nude palett jäi soojade ilmade saabudes nukralt nurka konutama ja silmameigis läksid käiku Collistari Ti Amo strobing paleti värvid. Eriti armastan seda keskmist roosat tooni, mida kannan koopajoonele, et näole värskust anda. Hind 21.90 EUR.

Avon Mark huuletint - talvel oli mu lahutamatuks kaaslaseks punane huul ja sobivad toonid leidsin L'Oreali La Palette paletist. Avon Mark huuletindid vahetasid vana lemmiku vähemalt preguseks välja ja võlusid mind just eelkõige oma püsivusega. Huuletint läheb huulte sisse ja ei jäta huultele mingit tuntavat kihti. See on igas kulmisetapis väga kena, peab vastu ka söömisele-joomisele ja ei liigu päeva jooksul hammastele. Hind praeguses Avoni kataloogis 5.59.

Essence läbikumav huulepulk Sparkling Miracle - kui soovin kergemat ja õrnemat huulevärvi, siis on suur-suur suvine lemmik sädelevaid osakesi sisaldav lillakas Sparkling Miracle huulepulk. Mõnusa niisutava koostisega ja aitab huuli pisut lopsakamaks muuta. Hind umbes 3 eurot.

Artistry silmapliiats Plumberry - must lainer saab nüüd mõneks ajaks puhkust ja asendub Artistry tumelilla silmapliiatsiga Plumberry. Väga hea koostisega pliiats - piisavalt kõva, et teha täpset ja peenikest joont, kuid samas mõnusalt pehme ja ei kraabi õrna silmaümbrusnahka. Kauapüsiv koostis tagab ilusa tulemuse hommikust õhtuni, vaid silma sisenurgast on mõnel päeval kergelt hajuma hakanud, aga üldjoontes püsib õhtuni välja sama ilusana kui ta hommikul peale kantud sai. Hind 22 EUR.

Mis on sinu asendamatud suvetooted?

No comments:

Post a Comment