Monday, June 5, 2017

Kauapüsiv jumestus

Sellised vihmased ja tuulised ilmad nagu täna on meigile paras väljakutse. Mul on mõned salarelvad, mis tagavad kauapüsiva jumestuse ilmast olenemata. Paljusid neist toodetest olen blogis juba näidanud oma lemmikute postitustes, aga eks nad lemmikute ridadesse seepärast pääsesidki, et neid kasutades ei pea iga natukese aja tagant kontrollima, et ega huulepulk pole hammastele liikunud või lauvärv laiali läinud. Niisiis - minu lemmiktooted kauapüsiva meigi tegemiseks:



  • Make Up Store Smoothing Priming Powder - puudri kujul olev primer, mille kasutamine on imekiire - suure pintsliga kogu näo katmine võtab aega vaid paar sekundit.
  • Max Factor Lasting Performance jumestuskreem - soodsa hinnaga jumestuskreem, mis pakub keskmist katvust ja teeb oma nimele au - tõepoolest püsib ilma mingite kulmismärkideta terve päeva.
  • Laura Mercier transparentpuuder - klassikaline läbipaistev puuder, mis sobib igale nahatoonile ja on ühel ajal nii tõhus matistaja kui meigi kinnitaja.
  • Essence Camouflage Concealer - toon ivory on heledale nahale ideaalne ja toode katab tõhusalt tumedamad silmaalused jäädes ise nähtamatuks.
  • Collistar Terra Abbronzante Duo päikesepuuder - heledale nahale on õiget tooni päikesepuudri leidmine küllalt keeruline. Paljud tooted jäävad kas liiga oranžid, või hoopis porikarva. Collistari päikesepuudris on ühes karbis nii matt kui sädelev toon ja mõlemad neist lihtsalt imeilusad.
  • Holika Holika kreemjas põsepuna - üks uuemaid tulijaid minu meigikotis, mis sai kohe suureks lemmikuks. Parim kreemjas põsepuna, mida proovinud olen. Roosakas-oranžikas toon lisab näole värskust ja kustutab vanusest kohe 5 aastat vähemaks :)
  • Blinc Shadow Fusion lauvärvipalett - ideaalne nude palett, kus on olemas kõik põhilised toonid. Püsivus ja kasutusmugavus lihtsalt imelised!
  • Blinc Amplified ripsmetušš ja must ripsmeprimer - Blinc musta primerit koos Amplified tušiga kasutades saad ripsmed tõeliselt pikaks ja lopsakaks ehitada. Ja tulemus püsib veatult!
  • Smashbox kulmutrio - universaalset tooni Brunette kulmutrio on mu lemmik olnud juba mitu aastat ja saatnud mind ka läbi suuremate juuksevärvimuutuste. Külmades pruunides toonides kulmuvärvid on sobinud mulle nii tume- kui helepruuni juuksevärviga ja ka punapea-perioodil ei tundnud soovi seda välja vahetada.
  • Make Up Store läbipaistev kulmutušš - Smashbox kulmutrioga kaasas olev vaha on mul mõnikord kulmumeigi laiali ajanud, nii et enam seda ei kasuta ja fikseerin kulmud hoopis make Up Store läbipaistva tušiga. Hoiab karvakesed terve päeva kontrolli all ja kulmud näevad hästi korrektsed välja.
  • Avon Mark huuletint - toon Strawberry on ideaalne igapäevane punane. Mitte liiga pilkupüüdev, kuid samas ikkagi sügav ja mahlakas toon. Tint läheb huule sisse ja ei jäta värvitud huulte tunnet. Võid rahulikult süüa ja juua ning värv püsib ikka ilusana. Ei mingit ohtu, et see hammastele liiguks või laiali läheks.

Millised on sinu lemmiktooted kauapüsiva meigi tegemiseks?


No comments:

Post a Comment