Tuesday, July 11, 2017

Ei ühtegi halba juuksepäeva enam!

Pisikese beebi kõrvalt pole juuste sättimiseks eriti aega. Selleks, et peeglist möödudes tuju päris nulli ei läheks, olen kasutusele võtnud mõned tooted, millega kiharad kiiresti ja ilma suuremat vaeva nägemata viisakasse vormi saab.


Ghd Advanced split end therapy


Minu läbi aegade kõige lemmikum juuksehooldustoode! Suudab katkised juukseotsad jälle korda võluda. Isegi juhul, kui juukseotstes on palju valgeid täppe, saab Advanced split ends therapy abil need kokku tagasi "liimida". Tulemus on kauapüsiv ja kestab vähemalt 10 pesukorda. Kui beebi kõrvalt pole mahti juuksurisse minna, siis see kreem lubab juukseotste lõikamist vabalt edasi lükata. Hetkel on Advanced split ends therapy decoris e-poes saadaval soodushinnaga 31.90. Pole küll kõige odavam toode, kuid tuubist jätkub kümneks või enamaks kasutuskorraks ja tulemus on tõesti silmaga näha.

Soolaspray


Olen neid läbi aegade kasutanud erinevaid ja hetkel on riiulis keskmise tugevusega Tony&Guy Texturising Spray. Mul on kahususele kalduvad juuksed, mis loomulikult kuivades jäävad päris "karvased". Kui föönitamiseks aega napib, pihustan juuksed soolaspreiga üle ja kortsutan neid natuke käte vahel. See kaotab kahususe ning õhu käes kuivades jäävad juuksed mõnusalt lohakatesse kiharatesse. Kõige kiirem ja lihtsam viis midagi soengulaadset pähe saada :)

Kuivšampoon


Ei jõudnud pead pesema? Juuksed on ära magatud ja ei hoia soengus? Kohevust pole ollagi? Kuivšampoon tuleb appi. Võimaldab pea pesemist päevakese edasi lükata, annab kohevust ja toob järgulise lõikuse paremini välja. Olen proovinud väga palju erinevaid kuivšampoone igasugusest hinnaklassist ja viimasel ajal Batiste peale pidama jäänud. Seda leiab enamuste supermarketite riiulitelt, nii et saab lihtsalt toidupoodi külastades korvi visata ja ei pea kuhugi spets poodi minema. Hinnalt ka meeldivalt rahakotisõbralik jäädes 5 euro kanti. Toime on Batistel aga võrdväärne mitu korda kallimate ametivendadega.

Millised on sinu nipid ja lemmiktooted, mis halbadel juuksepäevadel hädast välja aitavad?

No comments:

Post a Comment