Tuesday, August 22, 2017

Oh! White hambavalgendus

Viimased 2 nädalat olen katsetanud Oh! White hambaid valgendavat pastat ja vahtu ning nüüd on õige aeg tulemustest rääkida.


Pastat ja vahtu soovitatakse kasutada Oh! White fotovalgenduse järgselt, et tulemust säilitada, või niisama kergelt valgendava ja hammastelt plekke eemaldava hooldusena. Oh! White tooteid kasutab hambavalgenduses Center Salon.


Mündimaitselist hambapastat tuleb kasutada hommikul ja õhtul ning sellega 2 minutit hambaid harjata. Pasta eemaldab hammastelt plekid, mida kohv, tee, punane vein või suitsetamine on jätnud.

Õhtusele hambapesule lisaks on mõeldud veel Oh! White vaht, millega peale pastaga harjamist veel 2 minutit hambaid pesta tuleks. Vahtu kasutada üks kord päevas.



Vaht on samuti mündimaitseline, aga märksa õrnema maitsega kui pasta. Peale vahu kasutamist enam suud loputada, süüa ja juua ei tohi, et toode ööseks hammastele oma tööd tegema jääks.

Mina ei käinud eelnevalt salongis tehtavas fotovalgenduses, vaid vaatasin, mida Oh! White sari loomulikku tooni hammastega teeb. Enne/pärast pildid on sellised:


Hammaste üldine värv mul heledamaks ei läinud. Igemete lähedalt olid hambad pisut kollakamad kui muus osas ja selle kollasuse suutsid Oh! White pasta ja vaht eemaldada. Väga suur pluss on see, et tooted ei muuda hambaid ega igemeid tundlikuks. Kõik varem kasutatud valgendavad tooted on siiski mingil määral hammastele või igemetele liiga teinud, aga Oh! White sarjaga seda muret ei olnud.

Kes tahab tugevalt valgendavat tulemust, peaks esimese etapina siiski salongihoolduse läbima ning pastat-vahtu pärast tulemuse säilitamiseks kasutama. Kui aga silma riivavad vaid mõned plekid või toonierinevus igemete ääres, siis selle tööga saavad pasta ja vaht edukalt hakkama.

Oh! White toodetega saab tutvuda nende Facebooki lehel. Hambapasta hinnaks on 15 EUR ja hambavaht maksab 23 EUR.

No comments:

Post a Comment