Saturday, September 30, 2017

Põhi peal

Septembrikuu on läbi saamas ja koos temaga tuleb hüvasti öelda ka portsule pudelitele ja tuubidele. Mida septembris otsa lõppenud toodetest kiidan, mida laidan:


Eveline silmameigieemaldaja - väga soodne ost - maksis kuskil 3 euro ringis. Peale odava hinna kahjuks rohkem häid mälestusi mul temast ei jäänud. Oma töö tegi kuidagimoodi ära, kuid veekindlate ripsmetušside eemaldamine vajas parajat sulatamist ja hõõrumist. Silma sattudes kipitas. Rohkem ei osta.

Tony & Guy Intense Softness šampoon - meeldis väga. Tegi juuksed tõesti hästi pehmeks, kaotas kahususe, kuid samas ei muutnud juukseid luduks. Eriti hea tulemuse andis koos sama sarja palsamiga.

The Body Shop küünelakieemaldaja - tootes sisalduv mandliõli niisutas küüsi ja nende ümbrust, nii et pärast laki eemaldamist olid näpuotsad kenasti pehmed. Võttis kiiresti maha kõik lakid heledatest tumedateni. Miinuseks oli küllaltki tugev lõhn.

Batiste kuivšampoon - endiselt lemmik kuivšampoon, millest parema hinna-kvaliteediga toodet veel leidnud ei ole. Lõpuni kasutatud juba ei tea kui mitmes pudel ja ikka meeldib :)

Oh! White valgendav hambapasta - hammaste üldine värv mul seda kasutades heledamaks ei muutunud, sest see oli juba niigi päris hele. Küll aga eemaldas pasta igemete äärtes oleva kollasuse, nii et hambad nägid selle kasutamise ajal säravamad ja puhtamad välja küll. Kasutasin koos Oh! White hambaid valgendava vahuga, nii et ei oska öelda, kas suurema töö tegi ära pasta või vaht.

Mossa mitsellaarvesi  - kerge ja värskendav mitsellaarvesi. Kasutasin peale meigi maha pesemist järelpuhastuseks, et nahk 100% jumestusest puhtaks saada. Niisutav ja mõnus, meeldis väga.

Naturado roosiõie vesi - lillevett kasutasin hommikuti tooniku asemel enne näo kreemitamist. See puhastab, rahustab, valmistab naha kreemitamiseks ette ja aitab kreemis olevatel ainetel paremini imenduda. Naturado on 100% looduslik bränd, nii et pakendi infot lugedes peaks ka kõige kriitilisem kasutaja selle koostise heaks kiitma.

Sellised tühjad totsikud siis septembris :) Kas oled mõnda neist toodetest kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment