Tuesday, September 12, 2017

Sillerdavad küüned

Essence sügistalvise kollektsiooni hulgast leiab väga omamoodi küünetooteid. Holo sarja lakid sillerdavad ja sädelevad kõigis vikerkaarevärvides ja Metal Shock küünepuudrite abil saab luua maniküüri, mis oleks nagu metalliga viimistletud.

Metal Shock küünepuudreid on saadaval kuues värvitoonis. Puudrite ja nende kinnitamiseks vajaliku pealislaki hinnaks on 3.39 EUR.


Puudritega maniküüri tegemiseks tuleb kõigepealt katta küüneplaat läbipaistva aluslakiga, lasta sel minutike kuivada ja seejärel tupsutada näpuga küünepuuder peale. (Mina kasutasin spetsiaalset Essence aluslakki, kuid tegelikult ajab Metal Shock pealislakk nii alus- kui pealislakina asja ära.)


Tulemus kuivab kiiremini kui tavalised värvilised lakid, nii et juba paari minuti pärast võib üleliigse särapudi maha pesta. See tuleb nahalt hõlpsasti lahti.

  
Ilus tulemus püsib 2-3 päeva. Ülemistel piltidel kasutasin maniküüris tooni Mirror Mirror on the Nail. Sain testimiseks ka pärlmutrise puudri Me and my Unicorn. See on läbikumav toon, mis üksi küüntele kandes jätab hästi tagasihoidliku tulemuse, kuid mille abil saab mõnda olemasolevat värvilist küünelakki huvitavamaks muuta ja sellele pärlmutterefekti lisada.

Holo sarja sädelevad lakid on saadaval neljas värvitoonis. Iga laki hind 3.09 EUR.



Mina proovisin järgi roosaka alatooniga Holo Love laki. Pilt ei anna seda sillerdust just kuigi hästi edasi. See sädeleb küüntel ikka võimsalt. Kuivamine on tal meeldivalt kiire ja täielikult katva tulemuse jaoks nõuab lakk kahte kihti. Püsis küüntel ilusana 2 päeva. Eemaldamine võib olla aeganõudev, aga hea nipp on asetada küüntele umbes minutiks ajaks lakieemaldajas immutatud vatipadjad. See sulatab sädeluse lahti ja ei pea end hulluks nühkima, et säraosakesi küüntelt kätte saada :)

Kas oled varem kuulnud sellisest tootest nagu küünepuuder? Kas plaanid järgi proovida?

No comments:

Post a Comment