Thursday, October 5, 2017

Artdeco sügiskollektsioon Beauty of Nature

Artdecol on äsja välja tulnud sügisehõnguline erikollektsioon Beauty of Nature. Rosalind e-poest saadeti mulle rikkalik valik uudistooteid tutvumiseks.


Kujundus on neil nii ilus, et ei raatsi pintslit sisse lüüagi :)

Beauty of Nature toodete hulgast leiab mahlakaid sügisvärve nii huultele, silmadele kui põskedele. Proovisin kõik kohe omal nahal järgi ja jagan nüüd esmamuljeid teiegagi.

Blush Couture põsepuna


See on kollektsiooni kõige pilkupüüdvam toode, mille kaanel lendavad värviküllased koolibrid ja ka põsepuna pinnale on üks linnuke sisse pressitud:


Põsepuna koosneb kolmest värvist. Kui pistad pintsli karbikese ülemisse ossa, saad virsikutoonis põsed, alumist poolt kasutades annab ta aga lillakasroosa õhetuse. Tulemus jääb õrn ja väga loomulik. Ideaalne "ilma meigita" välimuse saavutamiseks, kus midagi nagu polekski näole pandud, kuid värskus ja terve puna on just täpselt seal, kus peab. Toode on õrna siidise läikega, hajub imelihtsalt ja püsib hästi. (Hind 19.90 EUR)

Lauvärvid


Sügiskollektsiooni lauvärvide majutamiseks saab osta eraldi linnupiltidega karbi (Hind 9.90) ja sinna sisse ise sobivad toonid valida. Värvid kinnituvad toosi põhja magnetiga ja neid on soovi korral lihtne ükskõik millise muu Artdeco lauvärvi vastu välja vahetada. Karbikesse mahub 3 värvitooni ja Beauty of Nature reklaampildil on sinna sisse sobitatud täpselt sama trio, mis minulegi saadeti - roheline, šampanjatoon ja lilla. Kõik nad on pärlmutrised ja iga tooni hinnaks on 4.90 EUR.

Nii heledal kui tumedatel lauvärvidel on väga intensiivne pigment ja suurepärane püsivus. Ka ilma primerita ei hakanud nad päeva jooksul lauvagudesse kogunema. Pealekandmisel kippusid pudisema, nii et neid kasutades on mõistlik silmaalust salvrätiga kaitsta, või alustadagi hoopis silmade jumestamisest.

Toonid sobivad üksteisega ideaalselt ja selline combo ei ehmata ära ka minusugust kasutajat, kes üldiselt värvilist silmameiki ei kanna. Kasutasin heledat tooni kogu liikuval laul, seejärel kandsin lillat lau välimisse kolmandikku ning hajutasin ka koopajoonele. Rohelisega tõmbasin joone alumise lau ripsmepiirile.


Artdeco huuletoodetega olen varem väga rahul olnud ja selleks oli suur rõõm, et mulle lausa 3 erinevat huulepulka testimiseks saadeti. Ülemisel pildil kasutasin High Performance huulepulka toonis Raw Cacao. (Hind 12.20 EUR).

Pruuni huulemeiki ei olnudki ma kunagi varem proovinud. Kartsin, et näen sellega enda jaoks väga võõras välja, kuid ootamatult hakkas pruun huul mulle kohe meeldima. See ei jäänud peale päris sama tumedalt kui pulgas ja klappis väga hästi mu juuksetooniga.


High Performance huulepulk on niisutav, kerge läikega ja huultel väga mõnus. Tõeliselt luksuslik!

Artdeco silmameigitoodete hulgas oli seekord üks väga põnev uus tulija - Roll It Disc lainer.



Laineri ots ei ole tavaline pintslike, vaid hoopis pitsalõikuri moodi kettakujuline aplikaator. Ma olen tavalise laineriga nii harjunud, et uutmoodi otsikule üleminek oli päris keeruline. Kui tegin sellega hästi tagasihoidlikku ühepaksust lainerijoont, siis oli temaga töötamine üsna lihtne - tuli "pitsalõikurit" lihtsalt ripsmepiiri vastu toetada ja joon peale vuristada. Mulle meeldib aga rohkem välisnurgast tugevalt laienev lainerijoon ja seda on uutmoodi otsaga päris keeruline saavutada. Ei osanud oma kätt kuidagi õigesti hoida, et mõlemale silmale ühesuguse kujuga tiivake maalida. Nii et minu jaoks see uuenduslik otsik laineri tegemist lihtsamaks ei teinud, aga kes eelistab hästi peenikest ühelaiust joont, võib selle laineriga sõbraks saada küll :) (Hind 13.90 EUR).

Volume Sensation ripsmetušš


Armsad koolibrid leiab veel ühe toote pealt, milleks on volüümi lisav ripsmetušš. Tegu on klassikalise hea musta tušiga, mis lisab tublisti nii pikkust kui tihedust. Võimaldab ripsmeid kenasti üles ehitada ja kanda üksteise otsa mitu kihti. Tuleb vaid jälgida, et alumine kiht enne uue peale kandmist ära ei kuivaks - muidu hakkab ripsmeid kokku kleepima. Püsib hästi, ei pudise - igati hea tušš! (Hind 14.90 EUR).

Selle sügise hitt-toodeteks paistavad olevat kauapüsivad vedelad huulepulgad. Artdeco uudistoodete seast leiab neid lausa kuues toonis. Mina sain katsetamiseks kaks:

Full Mat Lip Color toonis 38 Saffron Red


Artdecol on temaga täpselt sobiv huulepliiats ka olemas (toon 59), kuid toote katvus ja püsivus on nii head, et tegelikult ta lisaks huulepliiatsit ei vajagi. Matt huulevärv on huuleläike moodi aplikaatoriga tuubis. Ta katab juba ühe kihiga 100% ja jääb nii kerge, et ei ole mingit värvitud huulte tunnet. Samas püsivus on ülihea ja võid süüa, juua ning huuli katsuda ning pole mingit ohtu, et värv laiali läheks. Väga meeldib! Maha võtmiseks tuleb kasutada meigieemaldajat. (Hind 9.90 EUR).

Siin on huuled värvitud Saffron Red pulgaga ja jumestuses on kasutatud ka kõiki teisi eelpool kirjeldatud Artdeco tooteid:


Full Mat Lip Color toonis 30 Plum Noir


Ka selle huulevärvi juurde on täpselt klappiv pliiats olemas (toon 97), kuid nii nagu eelmiselgi huulevärvil, on Full Mat Lip Colori katvus ja püsivus nii head, et huulepliiatsit temaga koos vaja ei lähe. Kui Saffron Red oli huultel väga mugav ja sobilik igapäevaseks kasutamiseks, siis Plum Noir huulte vastu sama sõbralik ei ole. See jääb küll väga efektne, kuid tema kandmine ei ole mõnus ja tekitab kuiva-kiskuva tunde.


Toode katab huuled täiesti läbipaistmatu kihiga ja püsib ülihästi, aga kogu aeg tuletab kuiv tunne meelde, et huuled on värvi all. Nii et igapäevaseks kandmiseks ma seda ei soovita, aga kui otsid huulepulka näiteks showmeigi jaoks, mis peab üle elama hullud tantsupoognad, higistamise, või üle pea käivate riiete vahetuse, siis sellega saab Plum Noir hästi hakkama. Tema püsivus on selline, et ka meigieemaldajaga läheb päris tükk aega, et huuled korralikult puhtaks saada.

Sellised uudistooted siis täna :) Kas oled midagi neist juba jõudnud proovida?

No comments:

Post a Comment