Saturday, October 14, 2017

Cuddle Me

Kodumaistest Tilk! toodetest olen blogis varemgi juttu teinud. Pole just palju brände, mille valikust kõik tooted mulle 100% meeldinud on, aga Tilk! on just üks sellistest.

Olen järgi proovinud Tilk! öökreemi, näokoorija, huulepalsami ja kätekreemi ning igaüks neist väärib kümnest kümmet punkti. Külmal perioodil kipub mu nahk väga kuivaks minema ja just nende rikkalik Spoon Me kreem oli see, mis aitas mul möödunud talve ilma tüütu ketenduseta üle elada.

Ka Tilk! perekonna uus liige - Cuddle Me kehavõie - on loodud just kuiva naha vajadusi silmas pidades.


Võide nime teenib toode auga välja - purgis on see päris tahke nagu või:


Nahasoojuses sulab ta aga sekunditega ja pakub tõeliselt rikkalikku niisutust. Saaremaalt korjatud taimede õlid hoolitsevad naha eest igakülgselt - nõges stimuleerib vereringet, kadakamarjad pehmendavad nahka, toniseerivad kapillaare ja on põletikuvastase toimega. Kõik kreemi koostisosad on looduslikku päritolu ja vegan.

Esialgne imendumine toimub kreemil kiiresti, kuid nahk jääb üsna tükiks ajaks libedaks. Seetõttu on hea kreemi õhtuti kasutada, kui enam mingeid kiireid asjatoimetusi teha pole vaja - muidu võid lihtsalt igale poole rasvaseid näpujälgi jätta.

Cuddle Me lõhnab mõnusalt ravimtaimede järgi ja on ideaalne niisutus kuivale nahale. Käte pealt saan juba aru, et nahk hakkab kapriisseks muutuma nagu iga kord sügise saabudes. Kui õhtul Tilk! võiet kasutasin, siis olid käed hommikul siidised ja varem mind terve päeva häirinud kuivus kadunud.

Hetkel on kehavõie Tilk! e-poes saadaval soodushinnaga 24.90 EUR . Kasuta võimalust mõnusat kodumaist nahaniisutajat hea hinnaga proovida :)

No comments:

Post a Comment