Friday, November 24, 2017

JustFood

Olen võtnud ette teekonna jõudmaks ideaalkaaluni ja üheks päevaks ulatas mul sellel teel abikäe JustFood. JustFood on ettevõte, mis aitab võidelda liigse kehakaaluga, või teeb lihtsaks juba saavutatud vormi hoidmise. Koostöös Enzo restoraniga on nad välja töötanud neli erineva kalorsusega paketti, mille seast leiab sobiva nii kiiret kaalukaotust ihkav kasutaja kui ka lihasmassi kasvatada püüdev sportlane.


JustFoodi kodulehelt leiab kalkulaatori, mille abil saad välja arvutada enda jaoks sobiliku päevase kalorite hulga ja nii enda vajadustega klappiva paketi välja valida. Ühe päeva toidu hind jääb 16 ja 24 euro vahele - mida pikemaks ajaks tellid, seda soodsamalt komplekti kätte saad.

Igal tööpäeva hommikul toimetab kuller sinuni 5 toidukorda, nii et endal ei ole vaja nuputada, mida söögiks teha, ega pliidi ees toimetamisele aega kulutada. JustFoodi road valmistatakse Enzo restoranis ilma praadimata ja nad ei sisalda suhkrut, valget soola, säilitusaineid ja transrasvhappeid. Kulleriteenuse saab tellida vahemikus 8-12:00, kokkuleppel ka hiljem. Tallinna piires tuuakse toit kätte lisatasuta. Alates 8:00 on võimalik söögile ka ise Enzo restorani järgi minna, kui sedasi mugavam on.


Enamus söökidest on pakendatud papist topsidesse, mida on mugav kaasa võtta, et tööl soojendada. Mul on hea meel, et plastikpakendite asemel kasutatakse pappkarpe - nii et tekita toidu kojutellimise teenus suurt hulka plastikprügi. Toidukotist leiab ka iga päeva kohta menüü.

Proovisin järgi selle nädala kolmapäevase M paketi ja näitan teilegi, mida see sisaldas:

Hommikusöök:


Omlett tomatiga ja maapähklimuffin.

Kerge hommikune kõhutäis. Olen küll harjunud võrdlemisi vähesoolase toiduga, kuid omletile oleksin ise pisut rohkem soola ja maitseaineid lisanud. Muffin oli väga mõnus. Sai kõhu täis küll ja võis rõõmsal meelel päeva alustada :)

Oode:



Maasikasmuuti.

Kerge ja vähemagus jook. Olen end paari viimase kuu jooksul üsna suhkruvabaks harjutanud, nii et minu jaoks oli magusust küllaga. Kahjuks ei täitnud kõhtu kuigi kauaks, nii et lõuna lähenedes hakkas kõht juba korisema.

Lõuna:



Lõhesteik kuskussi, kikerherneste ja ürdikastmega.

Viis lausa keele alla! Tõsiselt restoranitasemel eine. Kindel lemmik kolmapäevastest toitudest.

Õhtuoode:


Raguu "Provence" kanaga.

Pildil ei näe küll eriti isuäratav välja, kuid tegelikult oli väga hea. Kõik tehtud värskest toorainest, ei oldud mindud kiirema vastupanu teed ja kasutatud sügavkülmutatud juurvilju. Kanatükke sees rikkalikult. Maitses!

Õhtusöök:



Lillkapsa püreesupp apteegitilliga.

Ainult supist ei saanud kõht täis ja tegin kõrvale võileiva, aga supp oli mõnusalt kreemine ja maitses väga hea.

Kui tahad mõnusat kokkamisvaba elu proovida ja samal ajal kalorid kontrolli all hoida, siis vaata edasi JustFood kodulehelt ja pane tellimus teele: https://www.justfood.ee

No comments:

Post a Comment