Saturday, November 11, 2017

Võidujooks

Kiire-kiire-kiire! Eriti hommikuti. Kas tuleb tuttav ette? Näo tahaks ikka pähe teha, kuigi tuli on takus.

Testisin, milliste toodetega saab meigipõhja kõige kiiremini tehtud. Võistlustulle astusid tavaline ja vahapõhine jumestuskreem ja mineraalpuuder:


Tegin kolmel järjestikkusel päeval meigipõhja erinevate vahenditega ja võtsin stopperiga aega, kui kiiresti valmis sain. Iga päev tegin kõige lihtsama ühe tooniga põhja ilma mingite modelleeringuteta. Jumestasin oma tavapärases tempos, ei proovinud saavutada maksimaalset kiirust.

Jumestuskreem


Kasutasin silmade all Essence peitekreemi ja kogu näol Make Up Store jumestuskreemi toonis Milk, mille kandsin peale niiske Top Choice meigikäsnaga. Jumestuse kinnitasin Laura Mercier transparentpuudriga.

Meigipõhja tegemiseks kulus 2 minutit ja 50 sekundit.

Vahapõhine jumestuskreem


Grimas vahapõhised kreemid on paksu konsistentsiga ja katvad. Neid on kõige hõlpsam peale kanda kuiva švammiga ja enne kasutamist võiks vajaliku koguse toodet paletil soojaks ja pehmeks hõõruda. Kandsin seda peale lateksist meigikäsnaga. Viimase lihvina puuderdasin terve näo läbipaistva puudriga. 

Meigipõhja tegemiseks kulus 4 minutit ja 55 sekundit.

Mineraalpuuder


Mineraalpuuder on suurepärane kõik-ühes toode. Terve meigipõhja jaoks ongi vaja vaid ühte purgikest. Kasutasin Ontic Minerals puudrit toonis Latte For Two, mille kandsin peale kabukipintsliga. Tugevamat katmist vajavatel kohtadel kasutasin sama puudrit, kuid parema katvuse saavutamiseks läks käiku väike lapik pintsel.

Meigipõhja tegemiseks kulus 2 minutit ja 15 sekundit.

Võidu noppis sel korral mineraalpuuder, kuid jumestuskreem ei jäänud temast kaugele maha. Kõige rohkem aega kulus vahapõhiste jumestuskreemidega meigi tegemiseks. Need ongi mul viimasel ajal väga vähe kasutust leidnud, sest teen harva nii tugevat jumestust. Samas kui on soov saada 100% katvat põhja koos hästi konkreetsete modelleeringutega, siis pole nendest paremat varianti.

Millised meigitooted sinul kiiretel hommikutel käiku lähevad?

No comments:

Post a Comment