Sunday, December 3, 2017

Põhi peal

Uus kuu alanud ja aeg inventuuri teha. Novembris lõpuni kasutatud toodete hulgas ühtegi ämbrisseastumist ei olnud - kõik tooted olid ok, või meeldisid lausa väga. Nii et tuleb üks väga positiivne postitus :)


Nurme huulepalsam - üks parimaid hügieenilisi huulepulkasid, mida kasutanud olen. Parajalt pehme, et kiirelt-kergelt huultele libiseda ja koheselt imenduda, kuid samas piisavalt kõva, et mitte paksu rasvakihti huultele jätta. Kodumaine toode läbinisti sõbralike koostisosadega. Kindlasti ostan kunagi veel. Hind 4.50 EUR.

Darphin mitsellaarvesi - klassikaline hea mitsellaarvesi, mis ikka ja jälle tee mu vannitoariiulile leiab. Sel korral oli mul minisuuruses toode, aga uus täissuuruses variant juba lahti korgitud ja saab igapäevast kasutust. Väga soovitan! Minisuuruses tooteid eraldi osta ei saa, vaid need tulevad koos reisikomplektiga, aga täissuuruses toote hind on 25.20.

Amway G&H kätekreem - kõrvitsaseemneõli, mee ja sheavõi sisaldusega niisutav kreem pakub kätele kaitset ja muudab need hästi pehmeks. Ainus miinus on aeglasevõitu imenduvus - kreem läheb naha sisse küll üsna ruttu, kuid jätab käed siiski päris pikaks ajaks libedaks, nii et on oht igale poole näpujälgi jätta. Kreemi hind umbes 5 EUR.

Paul Mitchell sügavpuhastav šampoon - mõnus ja tõhus, meeldis väga. Kui olin eriti lahke käega viimistlusvahendeid kasutanud, või usinalt kuivšampooni pähe lasknud, siis selle šampooni abil sai juuksed vaevata jälle puhtaks. Hind 15. 10 EUR.

Bellapierre mineraalpuuder - väga nahasõbraliku koostisega hea katvusega mineraalpuuder. Toon Ivory oli minu jaoks küll õige tumedusega, kuid tooni poolest pisut kollakas, nii et kasutasin seda kerge igapäevase meigi tegemiseks ühe õhukese kihina. Siis hajus see oma nahatooniga kenasti kokku ja ei jäänud toonierinevust. Hind 35 EUR.

Placent Activ šampoon, palsam ja ampullid - tegin läbi terve kuuri kasutades kõiki kolme toodet korraga. Minul need toimivad ja värvi väljakasvust oli näha, et juuksed kasvasid tavapärasest kiiremini. Šampooni hind 9.60 EUR, palsam 12 EUR ja ampullid samuti 12 EUR.

Mossa Age Excellence öökreem - ootasin sellelt kreemilt eriliselt rikkalikku koostist, sest öökreemid on ju enamasti eriti toitvad ja rasvased. Tegelikult oli tegu siiski pigem kerge kreemiga, mis imendus kiiresti ja jättis naha matiks. Nii et kasutasin seda sageli ka päevakreemina. Eriti kuiva naha päevadel jäi mulle tema niisutusest isegi pisut väheks. Koostiselt läbinisti looduslik ja omab ECOCERT sertifikaati nagu Mossa tooted ikka. Hind 18.99 EUR.

Selliste toodetega tuli siis novembris hüvasti jätta. Kas oled mõnda neist kasutanud? Kuidas on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment