Friday, December 15, 2017

Sebastian Twisted juuksehooldussari

Sebastian juuksehooldus- ja viimistlusvahendid on minu superlemmikute hulka kuulunud juba üle kümne aasta. Trilliant kuumakaitsespray ja Re-Shaper juukselakk on tooted, mida ikka ja jälle uuesti ostan ja lugematuid kordi teistelegi soovitanud olen.

Äsja tuli Sebastianil välja lokilistele juustele mõeldud Twisted sari ja olin juba ette nende toodete suhtes ülimalt positiivselt meelestatud. Twisted on mõeldud nii loomulikult lokkis juuste hoolduseks kui ka lokisoengute tegemiseks. Kõik tooted sisaldavad erilist Flexi Alg kompleksi, mis lukustab juustes niiskuse ja annab lokkidele elastsust.

Sain proovimiseks Twisted sarja šampooni, palsami ja Curl Reviver spray:


Twisted sarja salajane koostisosa on merevetikatest saadud Flexi Alg kompleks, mis aitab lokkidel ilmastikutingimusi trotsida ja nõtkelt lainetada nagu veealused taimed. Sebastani Twisted šampoon ja palsam varustavad juukseid niiskusega ja nendega pestud kiharaid on hiljem märgatavalt lihtsam soengusse sättida. Minul on loomulikult lainelised kahususele kalduvad juuksed ja sageli on nad peale šampoonitamist päris takused, nii et sõrmedega on raske juustest läbi tõmmata. Twisted šampooniga seda muret ei olnud.


Peale Twisted šampooni ja palsamiga juuste pesemist olid juuksed kergelt kammitavad ja kenasti läikivad. Tooted suutsid ka minu põhilise juukseneeduse - kahususe - kenasti kontrolli all hoida. (Šampooni hind 30 EUR, palsam 32 EUR.)

Viimistlusvahenditest sain järgi proovida Curl Reviver spray (Hind 28 EUR).


See on mõeldud kasutamiseks kuivadel juustel ja tema abil on lihtne eelmisel päeval tehtud lokisoengule uus elu sisse puhuda. Kasutan sageli soengu tegemiseks soolasprayd, et oma ebamääraselt laines juukseid konkreetsemateks lokkideks vormida. Curl Reviver kaotab juuste kahususe ja taastab ära magatud lokkide vetruvuse. Toode on kerge, ei jäta soengut krõbisevaks ja saab mõnusalt näppudega juustest läbi tõmmata ilma viimistlusvahendit käe all tundmata.

Siin kasutasin Curl Reviver spayd difuuseriga kuivatatud ja vahepeal kammimata juustel, et saada hästi konkreetsed kiharad. Sellised lained on hea materjal vaba käe soengute tegemiseks. Lohakad krunnid ja boheemlaslikud punutised saavad hoopis lopsakamad ja Curl Reviver spay hoiab kahususe kontrolli all.


Kui juuksed enne spray lisamist läbi harjata, on tulemuseks kergemad ja romantilisemad lained.

Kui sind on õnnistatud lokkis juustega, või oled hoopis tuline lokisoengute austaja, siis Sebastiani Twisted sarjast leiad kindlasti uued lemmikud. Mind rõõmustas eriti see, et juuksed olid neid kasutades tunduvalt läikivamad. Tavaliselt on soolaspray lokid mul üsna kuiva ja tuhmi välimusega, aga Curl Reviver suutis ka juukseotstele läikiva ja terve välimuse kinkida.

Sebastani Twisted sarja tooted on müügil Intersalonis ja Make Your ID salongis.

No comments:

Post a Comment