Monday, January 1, 2018

Mis värvi tuleb 2018?

Aasta 2017 tõi mu meigikotti nii palju uusi ja häid tooteid, et kui kõiki lemmikuid üles lugema hakkaksin, läheks päike enne looja. Niisiis valisin välja vaid 12 toodet, mis mu meigilaual endale erilise aukoha välja teenisid ja möödunud aastal eriti sagedast kasutust leidsid.


Meigipõhi:


Essence Camouflage peitekreem - Odav ja hea. Toon Ivory sobib ka väga heledale nahale ja kaotab silmade all oleva tumeduse. Hind 2.79 EUR.

Sampure Minerals pealispuuder - Mõnus vahend fotomeigi tegemiseks. Palja silmaga vaadates ei näe seda kasutades erilist vahet, kuid pildil jääb mulje nagu oleks nahale blur filter lisatud. Heledale nahale sobib toon Natural. Minul on minisuuruses toode, mida saab koos Sampure Minerals stardikomplektiga. Täissuuruses toote hind 23.90 EUR.

Vita Liberata Trystal päikesepuuder - Hästi põnev toode -  kasutatav nagu tavaline päikesepuuder, kuid regulaarsel kasutamisel omab ka isepäevitavat efekti. Mina kasutan seda meigi peal nagu ikka päikesepuudrit ja läbi jumestuskihi isepäevituvat toimet märganud ei ole, kuid Sunkissed on heledale nahale imeliselt sobiv toon, millega saab teha kergeid igapäevaseid modelleeringuid, või hoopis üle näo kasutades end pisut jumekamaks muuta. Jääb väga loomulik. Hetkel Decoris e-poes soodushinnaga 25.42 EUR.

Põsepunad:


Kaks peaaegu identset tooni, mis mõlemad suudavad vanusest hetkega 5 aastat maha võtta ja ka kehva jume päevadel näkku värskuse võluda.

Holika Holika kreemjas põsepuna Grapefruit Jelly - Pehme ja kerge koostis. Saab ilusti kasutada juba puuderdatud nahal ja ei aja enda all meigipõhja laiali. Jätab värske ja kerge mulje, päevameigis kasutamiseks ülihea! Hind 14.95 EUR.

Make Up Store põsepuna toon Must Have - Karbis paistab väga särtsakas ja võib tunduda, et toon on liiga kärts, aga soovitan seda siiski proovida. Olen Must Have tooni päris mitmetele roosapelglikele sõbrannadele katsetada andnud ja see on kõiki väga positiivselt üllatanud. Teeb jume nii värskeks ja puhanuks. Lihtne hajutada ja püsib terve päeva. Hind 22.99 EUR.

Highlighterid:


Ontic Minerals Soft Shimmer Duo - See karbike jõudis minuni aasta viimastel nädalatel ja ega ma ei ole sellest hetkest alates enam midagi muud kasutada tahtnud. Minu südame võitis just heledam kuldne pool, mis annab nahale imeilusa kuldse alatooniga kuma. Roosa jääb mulle highlighterina kasutades liiga tumedaks, aga olen seda seganud põsepunadega, et mattidele toodetele pisut satiiniläiget juurde anda. Kodumaine mineraalkosmeetika oma tuntud headuses! Hind 26.95 EUR.

Makeup Revolution Goddess of Love - Südamekujuline särapuuder on tõeline meigilaua ehe. Roosaka alatooniga puuder on väga hea pigmendiga ja sellega saab luua efektseid highlighte. Hind 8.90 EUR.

Huuled:


Avon Mark huuletindid - Minu meigikotist leiab kaks tooni - Strawberry on tagasihoidlikum igapäevane punane ja Raspberry särtsakam ning silmatorkavam. Tindid lähevad huule sisse, ei jäta värvitud huulte tunnet, ei määri ja püsivad väga hästi. Võib julgelt süüa ja juua ning värv püsib endiselt kaunis. Teiste firmade huuletintidele olen sageli ette heitnud seda, et neil on kibe maitse - Avon on oma koostise kuidagi eriti kasutajasõbralikuks teinud ja sellest puudusest on nende huuletindid priid. Hind 7 EUR.

Silmad-kulmud:


Ontic Minerals lauvärvipalett - Toonid on karbist välja võetavad ja mina kombineerisin selle trio ise oma lemmikvärvidest kokku. Onticu lauvärvid on kuidagi ekstra hõlpsalt hajutatavad ja sulavad nii kergesti üksteise sisse. Suur pluss on see, et nad ei pudise pealekandmisel üldse! Onticu e-poes on nii juba valmis lauvärvitriod kui ka võimalus toone ükshaaval osta. Trio hind 18.95 EUR.

Artdeco glitter lainer - Mina ja must lainerijoon käime koos nagu sukk ja saabas, kuid endalegi üllatuseks vahetasin oma vana sõbra aasta lõpus hoopis Artdeco hõbedase säralaineri vastu välja ja nii jõulupeol kui aastavahetusel kasutasin jumestuses just seda. Sellega on nii lihtne meiki teha. Säralainer sobib väga hästi ka algajale lainerikasutajale, sest annab vead andeks :) Hind 12.90 EUR.

Nyx Micro kulmupliiats - Toon Espresso on ilus keskmine pruun. Väljakeeratav pliiats on väga hea tugevusega - lubab teha nii konkreetselt välja joonistatud kulmu kui ka kerget hajutamist. Teises otsas on harjake, millega kulmud paika kammida ja viimast lihvi anda. Hind 9.90 EUR.

Sellised ongi minu parimad meigileiud 2017. aastast. Kõiki nendest toodetest julgen väga soojalt soovitada! Millised olid sinu eelmisel aastal avastatud lemmikud meigitooted?

No comments:

Post a Comment