Wednesday, April 4, 2018

Amway Bodykey

Amwayl on häid uudiseid kõigile, kes soovivad veel enne suve paar kilo maha raputada, kuid kiire päevakava tõttu kokkamisega jänni jäävad. Bodykey einebatoonid ja supid on mõeldud toidukordade asendamiseks ja nad aitavad kaalu langetada, või olemasolevat vormi hoida. Kaalu säilitamiseks on soovitatav 1 toidukord ja kaalu langetamiseks 2 toidukorda päevas Bodykey tootega asendada.

Amway saatis mulle uued tooted proovimiseks ja jagan nüüd muljeid teiegagi.


Bodykey einebatoonid




Bodykey Nutrilite einebatoonid sisaldavad rohkelt kiudaineid ja valke. Nad on valmistatud naturaalsetest koostisainetest ja neis on 13 erinevat vitamiini ja 11 erinevat mineraalainet. Batoone on saadaval tumeda šokolaadi ja troopiliste puuviljade maitsega. Üks batoon kaalub 58g.

Energiasisaldus:

Puuviljabatoonid: 100g kohta 374 kcal, sellest suhkrut 17,5g.  (Üks batoon 217 kcal ja 10,2 g suhkrut.)

Šokolaadibatoonid: 100g kohta 382 kcal, sellest suhkrut 12,1g.  (Üks batoon 222 kcal ja 7g suhkrut.)

Kui võrrelda batoonide energiasisaldust tavapoes müügil olevate müslibatoonidega, siis näiteks Šokolaadi-banaani Corny sisaldab 100 g kohta 445 kcal ja 36,2g suhkrut, nii et suhkrusisalduse koha pealt on Bodykey tooted igatahes palju etemad. Magusust on tal piisavalt ja magusaisu ajavad pealt ära mõlemad, nii šokolaadiglasuuriga kui ka jogurtise glasuuriga puuviljabatoon.

Ühesõnaga hea tervislik amps, mida kotis kaasas kanda, et ootamatu nälja korral ei tekiks kiusatust lähimast poest pirukaid osta.

Hind 57.34 EUR pakk (Ühes pakis on 14 batooni.)

Šampinjoni eineasendussupp



Eineasendussuppe on Amway Nutrilite sarjas kahte sorti - aasiapärane kanasupp ja šampinjoni-petersellisupp. Pulbrist supi valmistamiseks tuleb võtta 50g supisegu (3 kulbitäit), kallata see üle 300 ml kuuma veega ja kolme minutiga ongi söök laual:


Minule saadeti maitsta šampinjoni-petersellisupp. Ütleme nii, et tassisupi kohta on ta maitse päris hea, samas värskest toorainest tehtud koduse püreesupiga ikka võrrelda ei saa. Nii et seda ma regulaarseks tarbimiseks ei ostaks, sest lapsehoolduspuhkusel oleva emana on mul privileeg endale lõunaks korralikku kodutoitu valmistada. Samas olukorras, kus pole jõudnud lõunat valmistada ja nälg sunniks muidu dieedivaenulikke toiduvalikuid tegema, on see supp hea õlekõrs. Ühe supiportsioni energiasisaldus on 203 kcal.

Hind 60.48 EUR. (Pakist saab 14 portsionit.)

Amway tooteid saab tellida nende kodulehelt: https://www.amway-estonia.com/ 

No comments:

Post a Comment